Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Árulnátok a testeteket, ha...

Árulnátok a testeteket, ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy nem lenne más megoldás?

Figyelt kérdés
Ha egy gyereket kéne eltartanotok és senkitől nem kapnátok támogatást. Ha annyi pénzetek se lenne, hogy kaját vegyetek, és kiakarnának rakni az albérletből, mert nem tudod fizetni a bérleti díjat?
2012. febr. 4. 15:16
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
44%

"Egyébként nem ítélem el az ilyesmit, de egy anya már a gyermekéért is felel." ...és éppen ezért még jobban rákényszerül.

Lehet büszkén, nemesen éhezni, meg hallgatni, hogy sírnak a gyerekek, de ha baj van, akkor egy anya sokkal többre is képes, mint az, hogy feláldozza az un. "erkölcseit"! Ilyenkor nincsenek ilyen emelkedett szempontok.

2012. febr. 4. 15:51
 12/42 anonim ***** válasza:
64%
Igen, de akkor domina lennék, mert ott elég kevés a szex, a legnagyobb része a játék. :)
2012. febr. 4. 15:54
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
Az én testemért nem fizetne senki:))
2012. febr. 4. 15:55
 14/42 anonim ***** válasza:
91%
Ha már nagyon csak erotikus munkára gondolunk, akkor inkább vagy telefonszex, vagy webkam tánc, egyebek, persze arc nélkül úgy kisminkelve, hogy anyám se ismerjen rám. De közvetlenül biztosan nem.
2012. febr. 4. 15:56
 15/42 anonim ***** válasza:
72%

Akik azt szajkózzák, hogy milyen baromi könnyű "széttenni a lábait" egy nőnek a pénzért, azok belegondoltak abba, hogy ennek milyen lelki háttere van?

Persze, biztos k*rva könnyű minden jöttment, hájas, öreg, szottyadt gusztustalan perverznek kielégíteni az igényeit.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a nők egy idő után már önmagukat is csak egy darab húsnak látják.

Én nem ítélem el, ha valaki ilyen helyzetben van, inkább sajnálom, mert iszonyú megterhelő lehet érzelmileg és mentálisan is.

Ezek a nők nem ám kedvtelésből teszik amit tesznek.

Picit el kéne ezen gondolkodni.

Én nem tudnám ezt csinálni, de semmi jogom hozzá, hogy ítélkezzek mások felett, amíg nem jártam az ő cipőjében.

L/24

2012. febr. 4. 15:58
 16/42 anonim ***** válasza:
Nem, már csak azért sem, mert egy prosti nem csak szétteszi a lábát hanem odaadja magát, meg kell játszania még az előtt is, hogy élvezi és jó, akitől undorodik. Ráadásul naponta többször.Mindig van más megoldás, egyébként pedig egy lelkileg kikészült anya se jó a gyereknek, arról nem beszélve, hogy mi van ha kiderül.
2012. febr. 4. 15:58
 17/42 anonim ***** válasza:

10-es válaszadó! Épp erre gondoltam én is, ha a kisebbségiek kapnak a gyerekeik után 20féle segélyt, az anyuka nem kapna? A frászt nem! Meg elmenne közmunkára, akár 2-3 helyen melózna, mert tisztességesen is össze lehet szedni annyi pénzt, hogy ne halljon éhen. A gyerekeknek meg eleve ingyen lenne a menza, mert egyedülálló szülők gyerekeinek ingyenes.

Prostiknak azok az állami gondozott 15-16 évesek mennek, akik ugranak a jó pénz ígéretére. Stricik odamennek az intézethez és csábítják őket, hogy milyen sokat fognak keresni, azok meg mennek ezer örömmel.

2012. febr. 4. 16:00
 18/42 anonim ***** válasza:
26%

"Akik azt szajkózzák, hogy milyen baromi könnyű "széttenni a lábait" egy nőnek a pénzért, azok belegondoltak abba, hogy ennek milyen lelki háttere van?"

Erre csak azt tudom mondani, hogy sírjon a k.rva, ha b.sszák.

2012. febr. 4. 16:01
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

"Akik azt szajkózzák, hogy milyen baromi könnyű "széttenni a lábait" egy nőnek a pénzért, azok belegondoltak abba, hogy ennek milyen lelki háttere van?"

24L-nek igaza van.

a nőknek ez sokkal nehezebb, mint hogy bármi más melót bevállalnak!

A hülyéknek/gyegébbeknek: szerintetek ha egy láb széttevés olyan könnyű lenne, nem lenne a nők 90%-a hivatásos prosti? Nem szarakodnának éhbérért a tecsóban hülye gyárakban és egyéb más szarul fizető helyeken!

Amúgy ÉN NEM TUDNÁM BEVÁLLALNI, MERT UNDORÍTÓ, EGYSZERŰEN NEM TUDNÁM MEGTENNI! amúgy inkább hullákat boncolnék! Pedig az is undorító....

2012. febr. 4. 16:05
 20/42 anonim ***** válasza:
15%
A lány beadja zaciba (nevelőotthonba) ideiglenesen a gyereket és elmegy külföldre...mást nem tudok :((( aztűán később persze kiveszi.
2012. febr. 4. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!