Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Árulnátok a testeteket, ha...

Árulnátok a testeteket, ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy nem lenne más megoldás?

Figyelt kérdés
Ha egy gyereket kéne eltartanotok és senkitől nem kapnátok támogatást. Ha annyi pénzetek se lenne, hogy kaját vegyetek, és kiakarnának rakni az albérletből, mert nem tudod fizetni a bérleti díjat?
2012. febr. 4. 15:16
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
A kérdés elméleti, nem vagyok ilyen helyzetben szerencsére. Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2012. febr. 4. 16:10
 22/42 anonim ***** válasza:
33%

Hát igen, az a poén ebben, hogy utólag jön rá az idióta, hogy nem olyan könnyű lelkileg megélni, de mikor belelép a szakmába, csak a jó pénzt lesi, mást nem! Igenis megvan róluk a véleményem, mert maguk mentek bele, az hogy utána megbánják, mert rájönnek, ocsmány férgekkel lefeküdni nem buli még sok pénzért is - nem tudom sajnálni. Úgy kell neki és igen, elítélem, mert tisztességes nő nem vág ilyesmibe bele, lehet, hogy 65ért gürizik egy gyárban, de ő legalább ember marad belülről is, nem egy használt rongy.

Ismerősöktől hallottam k*rvákról, hogy már semminek nem tudnak örülni, érzelmileg kiégtek. Sajnáljam őket? Miért, ki kényszerítette bele őket? Jó, más akit elrabolnak gyerekként és kényszerítik rá, azt nyilván nem vetem meg, de aki pontosan tudta, mi ez, csak nem látott tovább a könnyen szerzett pénznél? Sajnáljam? Nem sajnálom...

2012. febr. 4. 16:12
 23/42 anonim ***** válasza:
76%

Elítélni őket... persze aki sosem volt ilyen helyzetben annak aztán f*ngja sincs arról, hogy mi. Éhbérért gyárban gürizni... hol? Nem gondoljátok, hogy akkor kisebb lenne a munkanélküliség, ha volnának gyárak, ahova legalább a szalag mellé beállhatnánk? Én ismertem olyan családanyát, akinek még érettségije sem volt, de mindent megpróbált, hogy legyen munkája, de akármennyire is élünk nagyvárosban gyár az nincs, tehát az kilőve, akkor takarítani akart menni, de már oda is mindenféle tanfolyamot kell elvégezni, ami nem 2 Ft.

Én nem ítélem el az ilyen embereket, nem a saját szórakozásukra csinálják, plusz SEMMI KÖZÖM AHHOZ, HOGY KI MIT CSINÁL A SAJÁT TESTÉVEL, AHOGY MÁSNAK SINCSEN!

2012. febr. 4. 16:20
 24/42 anonim ***** válasza:
36%
16:12, magam sem fogalmazhattam meg volna jobban, teljesen egyetértek.
2012. febr. 4. 16:20
 25/42 anonim ***** válasza:
79%

Én megtenném, de titokban. Sajnos a január hónap úgy alakult, hogy EGYÁLTALÁN nem volt mit ennünk, a gyerek napokig SEMMIT nem kapott enni. Jól viselte, nagyon sokat aludt, nem hisztizett. 1 éves. Úgy képzeljétek, hogy egy üres tésztát nem tudtam főzni, mert nem volt tészta. szó szerint semmi. egész nap futkostam ismerőstől ismerősig kajáért könyörögve. Volt, hogy megdobtak maradékokkal, az nekünk ünnepnap volt. De sokszor üres kézzel jöttem haza. Voltam családsegítőben, ott közölték, hogy nem tudnak segíteni, csak a Vöröskereszt ad élelmiszert, de most nincs osztogatás. A segély meg ilyesmi egy csomó idő mire kapunk egyáltalán bármit. Nem egyik napról a másikra megy, nekünk meg enni azonnal kell. Nem tettem meg, hogy prostinak menjek, féltem hogy lebukok valaki előtt, nehezen túléltük. De ha huzamosabb ideig ilyen helyzetben lennék, mint ez a januári hónap, akkor nem fogok rajta gondolkodni.

Kívánom, hogy sose tapasztaljátok meg milyen érzés ez!

2012. febr. 4. 16:27
 26/42 anonim ***** válasza:
91%

Ha minden, de tényleg minden kötél szakad. Akkor igen.

Bár vannak ezek az erotikus, de szexmentes masszázsok. Akkor már inkább azt, jól lehet vele keresni.

Nagyon remélem, hogy erre soha nem kerül sor.

2012. febr. 4. 16:28
 27/42 anonim ***** válasza:
86%

25-ös nagyon sajnálom. A babád meg egy igazi hős, hogy így viselte.

Ha legközelebb ilyen helyzetbe kerültök és sehonnan semmit nem kaptok ha ide kiírod biztos segítenek!

2012. febr. 4. 16:31
 28/42 anonim ***** válasza:
A munkám során találkoztam egy kettővel. Én megérteném abban az esetben például,ha kimenne 3 hétre, azalatt vigyázna valaki a gyerekre. 3 hét alatt kb. 800 000 Ft-ot megkeresnek, ez elég lenne 4 hónapra, amíg találna valami megoldást. De én inkább azt vettem észre, hogy hamarabb megint kimennek, a gyereket a nagyi neveli. Igaz anyagilag mindent megkap a gyerek, de látom, hogy anyukának is megnőttek az igényei, drága ruhák, parfümök stb. A gyerekek általában teljesen elhanyagoltak. Ezt én nem érzem úgy, hogy a gyerekért teszi már, pedig ők állítják.
2012. febr. 4. 16:41
 29/42 anonim válasza:
Semmiképpen sem!
2012. febr. 4. 16:57
 30/42 anonim ***** válasza:
Ha a helyzet úgy hozná,akkor igen.Inkább feláldozom az erkölcseimet,minthogy lássam éhezni a gyermekemet.Persze csak addig csinálnám amíg nem találok más megoldást,szóval nem tekinteném fő megélhetési lehetőségnek.De remélem soha nem kerülök ilyen helyzetbe.
2012. febr. 4. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!