Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Árulnátok a testeteket, ha...

Árulnátok a testeteket, ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy nem lenne más megoldás?

Figyelt kérdés
Ha egy gyereket kéne eltartanotok és senkitől nem kapnátok támogatást. Ha annyi pénzetek se lenne, hogy kaját vegyetek, és kiakarnának rakni az albérletből, mert nem tudod fizetni a bérleti díjat?
2012. febr. 4. 15:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
68%
Nem! előbb rabolnék, csalnék, hazudnék, akár ölnék, minthogy a testemet áruljam! ez van. 27/nő
2012. febr. 4. 18:19
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
A válaszoló, aki hagyta napokig éhezni az 1 éves gyerekét, noooormális? Ha más megoldás nincs legalább vitte volna kórházba a gyereket. Kiszáradás miatt fel is vették volna és ott biztosan kapott volna enni. Szép dolog a heroizmus, csak sajnos ritkán van értelme.
2012. febr. 4. 19:48
 33/42 anonim ***** válasza:

Nem! Soha, ha meghalok sem!

Egyes verzió: anyaotthon.

Kettes verzió, külföldre amint lehet.

Amíg sikerül a külföldi dolgokat elintézni, addig egy barátnál meghúznám magam. Ha nincs barátom, akkor a gyermekemet inkább intézetbe adnám, de úgy, hogy nem mondok el róla. Addig én keresnék munkát valahol, leginkább külföldön és amint lehet, vinném magammal a gyermeket.

2012. febr. 4. 20:03
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván. Sőt, lehet előbb, minthogy folyamatos műszakozzak egy gyárban.
2012. febr. 4. 20:36
 35/42 anonim ***** válasza:

Furcsa így viszont látni ezt a kérdést, hisz ÉN részese voltam egy ilyennek.

Segítenem kellett 18-19évesen a szüleimet mert nagyon szegény család voltunk, és lehettem volna diákmunkán is (műanyaggyárba, napi 8órában 3000ftért) de inkább választottam a könnyebbik utat ahol a "lábamat kellet széttenni" nem sok férfivel voltam hamar kiszálltam belőle !

Egyébként nagyon nehéz volt én 4férfivel voltam együtt, és mikor nem látták a könnyem folyt, nem volt egyszerű, volt olyan eset hogy volt barátom is az már dupla lelkiismeret furdalást eredményezett a pénzért árulni a testem és a megcsalást.

Nagyon rossz volt, nem szeretném újrakezdeni de tény hogy azt a pénzt könnyen meglehet keresni, de ennek van egy lelki baja is.Ezért senkit nem szabad elítélni hogy na könnyen lehet megkeresni azzal a pénzt mert nem nagyon nehéz.

2012. febr. 4. 21:02
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem tudnám megtenni.

Én annyira undorodok ettől, hogy inkább biztos kezekbe adnám a gyereket, ha más megoldás nincs és hajléktalan leszek vagy meghalok az se érdekel, de a testemet nem fogják ürítésre használni lúzer férfiak, soha.

2012. febr. 4. 22:03
 37/42 anonim ***** válasza:
65%

Jajjj de sok hangember van itt...

Ugylátszik ezek az emberek még életükben nem szorultak meg ha meg is akkro anyuka-apuka segített... csak abba nem gondolnak bele, hogy nem mindnekinek van meg a szüleje vagy bárki aki segíteni tud. Sokan nem fogják fel, hogy gyerekvállalás mekkora felelösség. Nem magunkra kell gondolni hanem az éhező gyerekre!!! A nagy gyári munkásoknak üzenem, hogy 70ezerböl tartson már fent egy albérletet meg önmagát meg 1-2 gyereket.Más az életét odaadná a gyerekéért nem nyávogna, hogy húúú le kell feküdnöm egy hájas disznóval!!! Interneten kismillio diszkrét partnert lehet találni nem kell kiállni a főutca sarkára. Neten olvastam egy TANÁRNŐ történetét aki hasonló helyzetbe került és elvállalta ezt a munkát mert azt írta, hogy majd meg hasadt a szíve, hogy a gyereke bármit kért a boltban mindenre nemet kellett mondania.

A kérdés valójában nem arról szó, hogy ki vállalná be a prostituciot hanem arról, hogy ki mit tenne meg a gyerekeiért. Ugylátszik a többségnek nem való kutya se nem, hogy gyerek...

2012. febr. 4. 22:38
 38/42 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom ki látott már éhező gyereket, nem afrikai gyereket tvben, hanem gyereket aki hétről hétre odament hozzád és kaját kért tőled, hogy legyen mit enni, és te belenéztél a szemébe és azt kellett mondanod, hogy nincs. Annál talán nincs is rosszabb a világon, illetve de, ha a saját gyereked. Ha az én gyerekem lenne bármit megtennék, ha más nincs, és tényleg nincs, akkor kiállnék az út szélére.

De az az igazság, hogy mi itt csak úgy messziről beszélünk ( részvétem a kivételnek) és nem tudhatjuk biztosan, hogy ott és akkor abban a helyzetben hogy döntenénk. Mert aki most azt mondja igen, az lehet hogy csak akkor fogja fel igazán mit is jelent, aki meg azt mondja soha, akkor jön rá milyen nagy úr az éhség.

2012. febr. 4. 23:58
 39/42 anonim ***** válasza:
70%

Nem hiszem, hogy ne találnék takarítást, wc-pucolást, bármit. Az igényekből le kell adni, mind munka, mind megélhetés szempontjából. Kisebb albérlet, kevesebb ruha, olcsóbb étel stb.

Nem árulnám a testem.

2012. febr. 8. 11:18
 40/42 anonim ***** válasza:
71%

11:18

1. Ha leírnád az eddigi munkahelyeidet biztos vagyok benne, hogy nem lenne közte a wc pucolás... tehát olyanról beszélsz amit még nem is tudhatsz.

2. Wc pucolo keres minimálbért ami nettoba olyan 75 000ft.

Ennyiböl albérlet 30 000-töl pesten akár 100 000. Víz - villany- gáz. Tisztálkodási szerek. Ruha-ezt mosni is kell... Ennivaló. Egy 2-3 fös családnak nem hiszem, hogy kijön 800-1000ft/nap.Ezek a leges-leg alapvetöbb dologok és már tullépte a minimálbért. Egy szó mint 100, írásodból is látszik, hogy még a közelében sem voltál hasonló körülményeknek de azért "okoskodsz". Bár lehet, hogy ugy tünik, hogy szándékosan sértegetlek de nem így van csupán kijavítottam a tévhitedet. Ha te nem vállalnád a prostituciot az a magán ügyed hidd el a nagy részük sem "jókedvükböl" teszi azt amit.

Egyet ne felejts el. Nem ugyanaz ismerni az utat és járni rajta!!!

2012. febr. 8. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!