Süssek valamit, vagy egyáltalán ne is menjek a konyha közelébe?
Jó néhány éve a férjem unokaöccse nálunk volt egy családi vacsorán. Akkor én főztem és mindenkinek nagyon ízlett az étel. Tudni kell róla, hogy ő szakács, emellett mindig kimondja amit gondol. Kiszedett magának egy jó nagy adagot, belekóstolt és közölte jó hangosan, hogy "ne haragudj, de ezt én nem eszem meg mert szar". Azóta, ha hozzánk jönnek vendégségbe, mindig megkérdezi, hogy ki fog főzni és mindig úgy alakul a dolog, hogy a férjem főz. Most is jönnek és viccesen megjegyezte, hogy csak akkor jönnek, ha a férjem fog főzni.
12 éve "háziasszony" vagyok, azt mondja mindenki, hogy finomakat főzök-sütök. Most mit csináljak? Mindent készítsen a férjem? Ő nem tud sütit sütni. Vagy süssek azért valami süteményt?
Süssél persze. Az ő baja, ha nem eszi meg.
Egyébként meg elég bunyevác lehet a kedves rokon. Ne vedd a szívedre. A lényeg, hogy a családod szereti a főztödet.
A helyedben megfőznék én magam,és ha kérdezik,megmondanám..akinek meg nem tetszik,fulladjon meg.
21L
Én egy ilyen tahónak nem sütnék semmit.
Ha lenne is süti, nem engedném, hogy egyen belőle.
Figyu. Csináljatok mindent úgy ahogy gondoljátok. Főzzön a férjed süssél Te. Aztán mondjátok, hogy a férjed csinált mindent. Mikor meg jóllakott, akkor jöhet a hideg zuhany! Lehet vele közölni a rossz hírt.
:-D
Én nem nagyon izgatnám magam ilyesmi miatt. Sőt, lehet, h én főznék. Ha meg nem tetszik neki, felajánlanám, hogy a konyhában talál kenyeret, a hűtőben vajat, szolgálja ki magát!
De tényleg ha rajta kívül mindenkinek ízlik, amit főzöl, akkor nehogymár egy ember miatt boruljon az egész. Legfeljebb éhen marad aznap.
A kérdésre válaszolva: igenis, sütnék!
Biztosan ő is olyan hímsoviniszta emberke, mint az édesapám,
aki szerint a férfiak csak azért engedték a nőket a konyha köezlébe, mert nem volt idejük főzni...brrrrrr.
Gyakori válaszadó módszerét kéne kipróbálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!