Mit tennétek, ha az Anyósotok a családba hozna egy férfit, akiről csak annyit tudtok, hogy 10 évet ült halálos közlekedési baleset okozásáért, mindezt a 8 és fél hónapos lányotok közelébe /majdnem szomszédok vagyunk/?
En nem ertelek,h mi okoz aggodalmat,az hogy bortonben volt,vagy az,h halálos közlekedési balesetet okozott?
En amiatt,nem aggodnek,h balesetet okozott,valoszinuleg a 10 ev alatt megbunhodott, amiatt meg nem tudom,h mennyire kell felned,mert bortonben ult, en fokozott figyelmet szentelnek, de nem aggonek emiatt, ez nem jelenti azt,h rossz emberre valt, figyelj oda jobban, de ha anyosod bizalmat szavazott neki,akkor ezt neked is meg kene tenned. A majdnem szomszedsag nem jelent semmit, nekem volt egy szomszedom,aki 4 evet ult teszti sertesert (aminek szemtanui voltunk, mert hazaerve a feleseget egy ferfiavl talalta es jol megverte a pasit ) es egy normalis, rendes ember volt.
Én megértem, hogy félted a kislányodat. De adj egy esélyt a pasinak, lehet, hogy jó ember. Egyébként is az Ő vétke nem egy különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, ami miatt félned kellene. Hidd el, maga az a tény, hogy börtönben ült nem azt jelenti, hogy veszélyt jelenthet a kislányodra vagy rátok. Próbáld meg leküzdeni a félelmeidet és ismerd meg őt, hogy tudd van-e okod félni!
Minden jót kívánok!
nem orulnek de hat nem ugyanaz mintha megkeselte volna azokat az embereket. szerintem szinte mindenki elobb utobb megolt volna par embert az autojaval ha epp peche van. szinte mki vezet faradtan, tul gyorsan, figyelmetlenul. nem?
nem vedem azt amit tett de balesetek barkivel trtenhetnek.
tudd meg a korulmenyeket, nem mind1 h ittas vezetes, vagy elaludt a volannal, stb.
a gyerek nem muszaj vele legyen ha nem akarod, betorni meg nem fog.
Bocsánat,nem elítélem,csak mint ismeretlentől féltem a családomat!!!!!Próbálok utánna érdeklődni,hogy valóban csak a baleset miatt ült-e,vagy más is volt,már csak azért is,mert Anyósomat ha kérdeztem mindig témát váltott,és az elején elég "sumákolós volt a dolog".
Azt azonban nem tartom normálisnak,hogy 2 év levelezési ismeretség után beengedi a családba.Neki megvan ez a 2 év előnye /ha ezt lehet annak nevezni!/Én viszont semmit nem tudok Róla a fent írtakon kívül!
A lányomat pedig nem vagyok hajlandó egyenlőre a közelében tudni,ha elítélzek érte,ha nem!Majd talán idővel,lehet...
A közlekedési balesretnek mi köze a lányodhoz??
Könyörgöm nem autókázni viszi a lányodat.. hacsaknem nekilök egy játékautót..
Ennyi erővel a lakásból se kellen kivinned, hátha egy bűnöző mellé álltok a villamoson..
Még ha gyilkosságért, erőszakért vagy csalásért v mittom én miért ült vna!
De azért mert volt egy baleset...Jó, ezek szerint ő volt a hibás és valószínűleg jogosan ítélték el. De akkor is "csak" baleset.
Én azért ennyire nem lennék kiakadva.
HA nem akarod,mert félted, nem engeded a gyereked a közelébe.De ennyi info mellett még nem lenne szabad elítélned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!