Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem tartanátok furcsának,...

Ti nem tartanátok furcsának, ha férjetek nélkületek járna színházba már évek óta az agglegény kori baráti társaságával?

Figyelt kérdés

Engem annyira zavar, hogy ma, mikor délután megint bejelentette, hogy "ugye nem felejtetted el, hogy ma színházbérletem van?", úgy elkezdtem kiabálni, hogy a gyerekek csak pislogtak, de én nem tudtam magam türtőztetni. Kb. 10 éve vettek operett bérletet négyen, 2 fiú, két lány, mind facér volt. Közben mi már 5 éve összeköltöztünk, majd összeházasodtunk, született egy közös babánk aki 2 éves és nekem is volt már 2 nagy lányom az előző házasságból, így öttagú lett a család.

Már sokszor mondtam, hogy szüntesse meg ezt a bérletesdit, mert el kell fogadnia végre, hogy az előző életének vége, már családos, már nem "illik" ilyen külön programokra menni. Hiába, minden évben kiderül, hogy újra és újra megvették neki a többiek, mintha szándékosan csinálnák és elrángatnák mellőlem a párom. Halkan jegyzem meg, hogy az egyik nő szerelmes is volt a férjembe még annak idején, de nem volt esélye. Ő a főszervező, szerintem még most is rajong a páromért.

Eljár velük havonta egyszer étterembe is, akkor többen vannak, de ez a magja a társaságnak.

Nagyon zavar, egyszerűen már nem tudom ezt elfogadni, szeretném ha tényleg feladná.

Nem hiszem, hogy csak irigység beszélne belőlem, valahogy inkább az lehet, hogy a férjem még mindig nem fogadta el, hogy családos ember lett.

Ha ezt a két dolgot abbahagyja, akkor máshová már nem járna, de szerintem egy apukának nem is kellene külön járnia.

Kértem, hogy amíg nagyobb nem lesz a kicsi, ne járjon nélkülem, majd ha már lesz kire hagyni, menjünk inkább együtt, mert én is nagyon szeretnék színházba menni, igaz, nem operettre, mert azt ki nem állhatom.

Mit gondoltok erről?

2012. jan. 22. 23:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lenne a színházbérlettel.... Ugyanis ez már azelőtt megvolt, hogy ti megismerkedtetek. A gond itt annyi, hogy a férjednek arra is kellene gondolnia, hogy ti kettesben elmenjetek ugyanúgy szórakozni, ne csak a barátaival menjen.
2012. jan. 23. 13:37
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Aha, innen fúj a szél. Tudod, néma gyereknek.....

Ha lényeges infókat elhallgatsz, akkor honnan értsék meg a válaszadók, hogy mit miért nem helyeselsz és mi a teljes történet? Most kezdd el olvasni a történeted úgy, mintha nem te lennél benne, hogy mit veszel le belőle. Mert itt többé-kevésbé mindenki azt szűrte le, hogy te nem engeded a férjed a régi barátaival színházba járni, mivel hogy már házas ember, ezért veled, veletek járhat programokra.

Ha nem fogadnak be, akkor nem mennék, ez legyen az ő szegénységi bizonyítványuk. De ahhoz továbbra sincs jogod, hogy a férjednek megtiltsd, hogy elmenjen a baráti társaságával. Persze az hozzátartozik, azért jogosan verheted ki a balhét, ha veled meg nem jár sehová, csakis a barátaival.

2012. jan. 23. 13:52
 33/33 anonim ***** válasza:
60%

> A véleményeket szerettem volna hallani, nem a torkomnak ugrást, nem sok normális választ kaptam, nekik köszönöm.

Sajnos az Internet minden fóruma tele van olyan baromállatokkal, akik még a szakmai kérdésekre adott válaszok helyett is gúnyolódnak.

> Ő a főszervező, szerintem még most is rajong a páromért.

A férjének be kellene végre látnia, hogy nem egészséges a régi szerelmekkel való kapcsolattartás.

> én is nagyon szeretnék színházba menni

Mehet akármilyen pici gyerekkel.

Nemrég hallottam csecsemőszínházról. Rákerestem. Pécsen és Budapesten is vannak találatok.

2012. jan. 24. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!