Közös programok a barátom baráti társaságával. Nem érzem magam úgy velük, mintha a barátaim lennének. Hogyan javítsam a helyzetet?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, és a barátai úgy szerveznek programokat, hogy én is mindig meg vagyok hívva. Tudom, hogy ez csak annak szól, hogy én vagyok az egyik barátjuk barátnője. Nem érzem magam olyan felszabadultan, mintha a saját barátaimmal lennék, ezt az elején betudtam annak, hogy majd később úgy is megváltozik, feloldódom. De így, 2 hónap után sincs semmi változás. Feszengek kicsit, mikor velük vagyok. Kezeljem őket a saját barátaimként? Azt sem akarom, hogy ne járjunk össze, hisz nem akarom azt, hogy a barátom elveszítse a barátait miattam.
Nem tudom mennyire értitek meg a helyzetem. Tudom hogy nem kellene ebből nagy ügyet csinálnom, de olyan fura ez a helyzet. Az ember tudja, hogy sokszor az egyik barátjuk barátnőjével való barátkozás csak a szerepnek szól, és nem magának az embernek, mert kedvelik.
Hogyan legyek oldottabb?
Köszönöm ha segítetek! :) 20L
Ne veszélyezd magad, sőt adjad önmagad. Szerintem ugyanúgy kedvelnek, csak még idő kell, hogy megszokjanak ők is.
De éreztetik veled, hogy te csak "a barátjuk barátnője" vagy?
Szia!
Velem is volt ilyen az exemmel, és a barátaival.Én idegenként kerültem közéjük, ő meg már gyerekkoruktól kezdve ismerte őket.Ugyan ez volt a szituáció, én próbálkoztam beilleszkedni, de nem sikerül, mert semmi közös témánk nem volt, mindig is kívülállónak éreztem magam, 2 hónap után is, egy év után is...a helyzet nem változott.Az exem szerint nem fogadtam el a barátait, holott ez nem így volt, de ha nincsen miről beszélgetni egy társasággal, akkor mit kezdjek magammal.Jelzem én 200 kilométerre költöztem a saját lakóhelyemtől, szóval elég rossz volt ilyen szempontból.Ott már egy kialakult társaság volt, és én is csak egy barátnő voltam.Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a szakítás után senki még csak rám sem bagózott.Eleinte írtak sajnálkozó levelet, hogy de kár, hogy elmentem,mert kedveltek, de mélyebb dolog senkivel nem alakult ki.
Voltam ilyen helyzetben!Az exem barátaival!
Sosem tudtam igazán felszabadulni köztük,nem ment nekem!
Miútán szakítottunk és összejöttem a párommal az ő baráti
körében rögtön jól éreztem magam!A csajokkal összejárunk kávézni,pedig már mindegyikünknek gyerkőcei vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!