Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jövök ki jól a barátom...

Nem jövök ki jól a barátom társaságával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mi jól megvagyunk, de a barátai, haverjai nem fogadtak be, és attól tartok, hogy erre rá fog menni a kapcsolatunk. Nem tudom meddig mehet ez így.
2009. dec. 24. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeret,akkor beszélni fog a haverjaival,hogy lehetnének barátságosabbak is!Ha ezek után is bunkók maradnak,akkor is kiáll melletted,ha igazán szeret.
2009. dec. 24. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül annyira jóban lenni a barátaival. Mit mondanak, miért nem vagy nekik szimpatikus? Lehet, hogy csak félreértettek, de az is lehet, hogy mostanság a barátod túl sokat van veled, és túl keveset velük. Mi lenne, ha egy-egy emberrel találkoznátok néha, és elmennétek mondjuk moziba hármasban? Talán így könnyebben megismernének téged, és jobban elfogadnának.
2009. dec. 24. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Voltam pár alkalommal abban a társaságban, beszélgettem felületesen 1-2 emberrel, de nem igazán. Aztán az egyik ilyen alkalomkor meggyanúsított az egyik haverja, hogy én még egy gyerekkel is képes lennék megfogni őt! Ezen úgy ledöbbentem, hogy szólni se bírtam, mert meg se fordult ilyesmi a fejemben. Ezt a barátomnak nem is mondtam. Aztán egy következő buliban egy másik haverja mondta nekem, hogy már a barátom alig jár velük bulizni, miattam, és ez neki milyen rossz. Beszéltem a barátommal, hogy legyen együtt a haverjaival is, mert hiányolják. Most úgy állunk, hogy 7végén egy napot velük van, egyet velem, de mindig csak otthon vagyunk, nem járunk társaságba. Amúgy meg csak 7végén van itthon, 7köznap 150km-rel messzebb dolgozik. Szóval velem is meg velük is csak 7végén tud találkozni. Ezen szeretnék változtatni, mert hiszem, hogy hosszú távon ez így jó lesz.
2009. dec. 24. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele. A barátom társaságával nem igazán találkoztam, mert nekem alapból nem voltak szimpatikusak a cinikusságuk miatt, a barátom meg inkább velem töltötte minden idejét és ez a barátainak nem tetszett, aztán egy idő után elkezdtek rám mondani mindenféle "szépet". A barátom meg azt mondta, hogy ő inkább őket választja. Utána visszavonta, én meg kidobtam. A mostani barátom társaságával viszont nagyon jól kijövök és ők is nagyon szeretnek.
2009. dec. 24. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

ismerős... nem lehet, hogy magadra haragítottad őket vmivel? nálunk van egy baráti társaság, ahova az egyik srác barátnőjét nem fogadták be. de őt azért, mert 1 hétig lent voltunk valahol, ő meg egy pl tányért nem mosott el ez alatt és mindent otthagyott maga után...

Ezt rólad így nem feltételezem, de simán lehet valami kisebb dolog is.

Amúgy az ő kapcsolatuk erre nem ment rá, pedig a lány ronda, buta és egész héten ok nélkül bunkózott is velünk. Szóval nyugi, ha egy ilyen csajjal nem szakítottak, akkor veled se fognak.

2009. dec. 24. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!