Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?
Volt egy pasim, akinek minduntalan recsegett a gatyája. PhD-hallgató volt, kutatóintézetben dolgozott.
Kedvenc foglalatossága az volt, hogy mikor csendben olvastam/számítógépeztem, meg ő is, időnként hangosan durrogtatott. Ezen jót nevetett, utána még csettintett is. Azért csettintett minden fingáskor, mert a legjobb barátjával (nagy fingós volt az is, szintén PhD-hallgató) megbeszélték, hogy minden fingás után csettinteni kell jelzendő, hogy galambot eresztettek a légtérbe (hátha sunyi volt).
Én a kérdezőt maximálisan megértem. Itt nem álszenteskedésről van szó, mert persze, mindenkinek van emésztése, és ez néha hallatszik is. De basszus! Komolyan ezen poénkodik egy érett férfi?
Sőt azt mondom: jó, poénkodjon. De ha tudja, hogy a másikat zavarja... visszafoghatná magát. Élje ki ezt a dús humorlehetőséget a haverokkal, de ne a párjával, akit ez idegesít.
Persze van olyan nő, akit ez nem zavar, sőt viccesnek is találja. Én erre azt mondom, ezzel sincs gond tulajdonképpen. Ha ők megvannak, az jó. Engem személy szerint zavar, ezért kerülöm a direktbefingós pasikat, ennyi.
27/N
Ui.: Ja, és ez a PhD-s exem nyitva hagyta a vécéajtót sz*ráskor, hogy spóroljon a villannyal. Kivéve amikor direkt a melóhelyén sz*rt, mert ezzel megspórolta a vécélehúzás árát.
Draga Holgyek,
Bezzeg, ha egy ferfi normalisan viselkedik veletek, akkor azt meg szimplan hulyenek nezitek. Olyan kacagtato.
En ferfibol vagyok. A fingasnak jelentos csaladi hagyomanyai vannak nalunk. Apam is anyam, ami a csovon kifer. En is ilyen voltam. Elso parom elott toltam ezerrel. Bufike, meg ami kell. Aztan vaalhogy egyszer kigyulladt a 100-as izzo a fejemben. Ezt valahogy nem kene. Es onnantol kezdve nem is csinaltam. Ellenben a kedves annyira kezdte komfortosan erezni magat korulottem, hogy csinalta o. Allando bufoges meg fingadozas. Az eeljen poen volt, de egy ido utan legszivesebben pofan vagtam volna. Szoval nem olyan jo moka ez. En csak ugy vagyok vele, hogy az ember fogja magat vissza amennyire sak leeht.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!