Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas ferje is ennyit fingik...

Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?

Figyelt kérdés
vagy csak az enyem szeret ereszteni allandoan? minnel hangosabb annal jobb es ha meg budos is akkor a legboldogabb! Nok nektek is ennyire szeret a ferjetek szellenteni? Mi jo ebben? Mar 10 eve kerem ne csinalja de mintha ez valami hobbi lenne nala?
2012. jan. 22. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mit? Akkor holnaptól ne főzz rá, és ne vásárolj neki semmit. Aztán ha kérdezi, hogy hol az ebéd nevess egyet, hogy olyan vicces. Kíváncsi vagyok erre mit fog reagálni! Ennél a pontnál meg majd szépen megemlíted neki, hogy valamit valamiért elv van, ha befejezi a disznó viselkedést ,akkor majd megint lesz étel az asztalon.
2012. jan. 22. 21:52
 12/70 anonim ***** válasza:
67%
Az én férjemből is "folyik" állandóan.....(anyós pont ilyen igaz ő azért sumákba csinálja mikor ott vagyunk,de hiába megy ki a szobából lehet hallani).A kislányom 3 éves és ő meg a másik fele,habár ennek köszönhetően egyáltalán nem volt hasfájós baba.Igaz az én férjem nem szórakozik rajta és nem is produkálja direkt a dolgot. Az exem viszont durva volt...30 évesen mint egy kisgyerek...ő képes volt a bevásárló központ közepén egy hatalmasat fingani és 10 percig azon viháncolni ha volt hozzá közönsége....a kedvencem az volt amikor lehúzta a nadrágját széthúzta a seggét és úgy nyomta (persze ezt nem a bevásárló központ közepén tette):S
2012. jan. 22. 21:52
 13/70 A kérdező kommentje:

12-es. Uristen a te exed sem volt semmi!

Egy elozo kerdesre valaszolva: nem hiszem hogy ez eleg ok lenne ra hogy elhaggyam, megis a gyerekeim apja es szeretem, viszont igaz ez az egy dolog undorit es bant. Azert foleg mert kerem ne csinalja.

2012. jan. 22. 21:58
 14/70 anonim ***** válasza:
25%

Az én férjem reggelente kávézáskor.

Hálószobába? Kiraknám.

2012. jan. 22. 21:58
 15/70 anonim ***** válasza:
86%
Ne azt mondd neki, hogy ne fingjon, hanem hogy hangtalanul fingjon. És ha sokat fingik, magától menjen oda az ablakhoz, és nyissa ki időnként pár percre.
2012. jan. 22. 22:07
 16/70 A kérdező kommentje:
mondtam mar neki hogy menjen ki a szobabol, vagy nyisson ablakot stb. De az nem jo mert akkor en nem hallom, vagy erzem a szagat! Ami meg nagyon durva amikor a kocsiban csinalja, olyankor csak halkan, es azt lesi hogy mikor erzem meg a szagat, es olyankor rohog rajtam! mert az ablakot nem huzza le csak miutan mar jo budos van!
2012. jan. 22. 22:13
 17/70 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nincs ötletem. Aki ennyire tapló, az soha nem fog megváltozni. Vagy leéled így mellette az életed, vagy elválsz.
2012. jan. 22. 22:18
 18/70 anonim ***** válasza:
97%
Minden reggel hashajtót tennék a kávéjába. Aztán mikor panaszkodik, jót röhögnék!
2012. jan. 22. 22:28
 19/70 anonim ***** válasza:
56%

Ti komolyan kitennétek a férjeteket fingásért? :DDDD

Édes istenem :D Oké, bunkóság, na de mint válóok?

Micsoda házasságok lehetnek itt, tényleg válóperes ügyvédnek kellett volna mennem, annyi elképesztően szar házasságról hallok,hogy már milliárdos lennék belőlük :DD

2012. jan. 23. 00:26
 20/70 anonim ***** válasza:
66%

Én eleve nem is élnék együtt egy ilyen férfival. Tehát nálam már a kapcsolat kezdetén megbukna a dolog.

Ha pedig később, már a házasság után válna ilyenné, én bizony nem tűrném az ilyet, és elválnék.

2012. jan. 23. 00:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!