Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas ferje is ennyit fingik...

Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?

Figyelt kérdés
vagy csak az enyem szeret ereszteni allandoan? minnel hangosabb annal jobb es ha meg budos is akkor a legboldogabb! Nok nektek is ennyire szeret a ferjetek szellenteni? Mi jo ebben? Mar 10 eve kerem ne csinalja de mintha ez valami hobbi lenne nala?
2012. jan. 22. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
59%

4-ES vagyok

LE LETTEM PONTOZVA, MERT AZ ÉN PASIM NEM FINGIK MÁS ORRA ALÁ??? Oké, ez végülis titeket minősít.

2012. jan. 23. 09:18
 32/70 anonim ***** válasza:
82%
Én még sosem hallottam a férjemet fingani,pedig már majdnem 10 éve együtt vagyunk.
2012. jan. 23. 11:00
 33/70 A kérdező kommentje:
en nem vagyok kenyes vagy hisztis no... nem hiszem hogy csak kenyes es hisztis oket zavarna az en dilemmam! es igen en is szoktam fingani kedves egyik valaszolo. De nem a parom orra ala hanem arrebb megyek hogy ne szagolja mert nem kellemes... a tv elol viszont felallok es atmegyek egy masik helyisegbe mert sajat magamat zavarna ha a fingszagba kene ulnom, akkor is ha az enyem!
2012. jan. 23. 11:06
 34/70 anonim ***** válasza:
89%

Érzem,hogy lefognak pontozni,de nem érdekel.

A férjed egy tapló,ennyi az egész.Imádom a férfiakat,de az ilyen egy bizonyos fejlődési fokon megrekedt. 10 éve kéred,hogy ne hangosan vagy előtted csinálja,és nem érdekli,sőt,azért is csinálja? Szerintem ez nem olyan teljesíthetetlen dolog. Az emberi együttélésnek vannak bizonyos szabályai.Én sem igazgatom előtte a félrecsúszott betétemet (pedig menstruálni is természetes dolog) vagy nem pisilek este a hálószoba közepére azért,mert lusta vagyok kimenni a fürdőszobába. Nem az ujjammal kaparom ki a fikát (pedig mennyivel könnyebb lenne),hanem zsepivel.

Állj a sarkadra,és szerintem ne tűrd tovább,hogy ennyire semmibe vesz,mert ha ennyire nem érdekli,hogy ez téged mennyire zavar,akkor semmibe vesz. A cicám is szokott büdöseket pukizni,de ugye érzitek a különbséget? Ő egy állat,a kérdező férje meg ember!

Ezentúl Te is olyan dolgokat csinálj,amit ő nem szeret. Főzz mindig olyat,amit Te szeretsz,de ő nem. Pakold tele a hűtőt kímélő ételekkel.Ha szóvá teszi mond azt,hogy ha arra nem képes,hogy abba hagyja,akkor Te a magad módján teszel ellene. Stb.

Remélem megoldódik a helyzet.

2012. jan. 23. 12:49
 35/70 anonim ***** válasza:
32%

Gondolom a férjednek ez az egyetlen hobbija, és még azt is el akarod venni tőle, ahelyett, hogy vele együtt szellentenél. Ülj mellé, amikor rád jön, és szellentsél egy nagyot neki. És várd a hatást. Szerintem nem fogja úgy érezni, hogy megaláz, hanem egy jót fog röhögni, hogy végre el merted engedni ezt a viktoriánus álszemérmet.

És ha valaki ezért elválik, akkor csak a férj fog jól járni, majd keres egy másik fingost maga mellé, akivel versenyt purcoghatnak, és minden alkalommal jól fognak szórakozni.

Hozzá tenném, hogy én férfi vagyok, és nem is szoktam ilyet csinálni, de semmi iszonytatót nem látok benne. Senki se hibátlan.

2012. jan. 23. 13:02
 36/70 anonim ***** válasza:
40%

Úr Isten, mennyi álszent ember van! Persze, azért elhagyni valakit, mert fingik. Lassan már sz@rni sem lehet, mert az is válóok lesz.

Kérdező, tényleg bunkóság a férjedtől, de valahogy köss vele kompromisszumot. Addig nincs szex, amíg le nem szokik erről a rossz szokásáról.

24/L

2012. jan. 23. 13:52
 37/70 anonim ***** válasza:
95%
Én pl. az apámat egy kezemen meg tudom számolni hányszor hallottam fingani, a 23 év alatt, amíg otthon laktam.
2012. jan. 23. 13:52
 38/70 A kérdező kommentje:

34-es teljesen egyetertek veled.

35-os ekkora hulyeseget eddig csak te irtal pedig volt egy par valaszolo.. ne haragudj "viktorianus alszemerem". Persze hogy mindenkiben van valami hiba ez teny. De kepzeld mar el hogy a nod/feleseged allandoan fingana otthon, hangosat direkt es szetrohogne magat minnel budosebb! Mennyire lenne kivanotos a viselkedese szamodra? Nem hinnem hogy toleralnad ha mar emlitetted hogy te magad sem csinalsz ilyet! Konnyu a hulyesegeiddel okoskodni de inkabb csak a magad szorakoztatasara irsz ilyen balf@szsagokat.

2012. jan. 23. 13:57
 39/70 anonim ***** válasza:
29%

Ha a nőm fingana, én visszafinganék neki. És együtt röhögnénk. Mint mondtam.

Ennyi.

2012. jan. 23. 14:27
 40/70 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk ez fordítva van, néha az autó ülése is szétreped. Szerintem ez teljesen természetes, egyáltalán nem ez számít. Ha piáznék, és elverném a pénzt játékgépen, na az probléma lenne, de egy kis szellentés? Ugyan... Kérleld, ha nem változik, akkor fogadd el, elvégre ha belegondolsz, ez semmiség.
2012. jan. 23. 14:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!