Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas ferje is ennyit fingik...

Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?

Figyelt kérdés
vagy csak az enyem szeret ereszteni allandoan? minnel hangosabb annal jobb es ha meg budos is akkor a legboldogabb! Nok nektek is ennyire szeret a ferjetek szellenteni? Mi jo ebben? Mar 10 eve kerem ne csinalja de mintha ez valami hobbi lenne nala?
2012. jan. 22. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy olvastalak kb. az jött le, hogy a férjed már csak a saját szórakoztatása miatt is csinálja.

Engem nagyon zavar ha mellettem csinálja, szerencsére megértette és ha mondjuk pl a hálószobánkban vagyunk, inkább kimegy (persze ezt nem az udavarra kell érteni :) )

2012. jan. 22. 21:33
 2/70 anonim ***** válasza:
82%

Az enyém szerencsére nem.

szokott néha,kicsit,halkat,szolidat,és félrefordul,nem érezni.Ezt is én erősködtem ki,sokáig nem akart,de ugy meg a hasa fájt,igy "ráparancsoltam",hogy ne tartsa vissza :)

Viszont,volt egy exem több évig,ő undoritó volt,napi többszázat,hangosat,büdöset,és ezen vihogott állandóan,ha rászóltam,akkor mégjobban,mint egy nagy gyerek.

aztán csodálkozott amikor a sok ok között amiért kitettem a szűrét,ez is szerepelt,nekem senki ne fingjon direktbe az orrom alá.

2012. jan. 22. 21:39
 3/70 anonim ***** válasza:
93%

Egy koordináta rendszer x-tengelyén kell bejelölni a fingás mennyiségét, az y-tengelyen a büdösségét. Minél nagyobb a két tengely által jelölt terület, annál nagyobb macsó az illető.

Hatványozhat továbbá a böfögés, a nyilvános farok-piszkálás, a horkolás, és a fogszívás.

2012. jan. 22. 21:41
 4/70 anonim ***** válasza:
23%
Nem, mert nekem intelligens pasim van. De hát suba subához, guba gubához.
 5/70 anonim ***** válasza:
96%
Én apukám is ezt csinálja... kinn ülök az ebédlőben, épp vacsizom erre kijön és elereszt egy jó kis... épp, hogy csak nem folyik. Ez simán csak bunkóság és szerintem az ember ezzel saját magát minősíti. Nem az a gond, hogy most néha néha elereszt egy galambot ,tegye, hiszen emberi dolog, de amikor kifejezetten ráerőltet, hogy minél hangosabb legyen és ezt direkt gyakran csinálja más társaságában (és az mind1, hogy az a más a felesége, a gyereke vagy a legjobb haverja) az egyszerűen parasztság.
 6/70 A kérdező kommentje:
igen az esti haloszobaban levo bebudositestol en is teljesen kiakadok... pont mielott lefekudnenk elotte, es o is rohog rajta hogy hu de vicces volt!
2012. jan. 22. 21:43
 7/70 A kérdező kommentje:
5-os. Mas tarsasagaban hal istennek nem csinalja soha, csak otthon meg mikor atmnegyunk szuleihez. Ott ugyanugy mint itthon. Persze a szulei is mindig raszolnak es neheztelnek erte de semmit nem hasznal, ugy viselkedik mint egy gyerek. Konyorgom, 40 eves!
2012. jan. 22. 21:47
 8/70 anonim ***** válasza:
83%
tegyél naponta a poharába, 2db normaflore-t attól kevésbé fog tudni fingani!! ;)
2012. jan. 22. 21:48
 9/70 anonim ***** válasza:
89%
Hátha egyszer véletlenül bekakil és akkor többet nem csinálja:D
2012. jan. 22. 21:49
 10/70 anonim ***** válasza:
37%

Ezt hogy lehet elviselni évekig, mint írták, te meg kérdező 10 éve már??

Miért nem hagytad már ott eddig is?

2012. jan. 22. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!