Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?
Ahogy olvastalak kb. az jött le, hogy a férjed már csak a saját szórakoztatása miatt is csinálja.
Engem nagyon zavar ha mellettem csinálja, szerencsére megértette és ha mondjuk pl a hálószobánkban vagyunk, inkább kimegy (persze ezt nem az udavarra kell érteni :) )
Az enyém szerencsére nem.
szokott néha,kicsit,halkat,szolidat,és félrefordul,nem érezni.Ezt is én erősködtem ki,sokáig nem akart,de ugy meg a hasa fájt,igy "ráparancsoltam",hogy ne tartsa vissza :)
Viszont,volt egy exem több évig,ő undoritó volt,napi többszázat,hangosat,büdöset,és ezen vihogott állandóan,ha rászóltam,akkor mégjobban,mint egy nagy gyerek.
aztán csodálkozott amikor a sok ok között amiért kitettem a szűrét,ez is szerepelt,nekem senki ne fingjon direktbe az orrom alá.
Egy koordináta rendszer x-tengelyén kell bejelölni a fingás mennyiségét, az y-tengelyen a büdösségét. Minél nagyobb a két tengely által jelölt terület, annál nagyobb macsó az illető.
Hatványozhat továbbá a böfögés, a nyilvános farok-piszkálás, a horkolás, és a fogszívás.
Ezt hogy lehet elviselni évekig, mint írták, te meg kérdező 10 éve már??
Miért nem hagytad már ott eddig is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!