Húgom kapott a barátjától egy hatalmas plüsskutyát és otthon örökké ezzel mászkál meg alszik, a kollégiumba is magával hordja, normális ez? 18 éves.
Én 16 voltam, amikor egy hatalmas plüssmacit kaptam a barátomtól 2 éves évfordulónkra. Eleinte én is mindenhova cipeltem magammal a lakáson belül.. :)(Mondjuk fürdőbe nem vittem, oda már nem fért volna be :D). Ma viszont már csak ott csücsül a szobámban az ajtó mellett a földön, de a mai napig megsimogatom, ha épp bemegyek, vagy kijövök... :)
Hagyd, had élvezze :)
19/l
Én egy sárkányt cipelek magammal mindenhova.15 centi magas, mindig benn van a táskámban.
22L
Túlságosan ragaszkodó típus.
És mint minden túlzás, ez sem jó, nem egészséges.
Szerintem is hagyd, örülj, hogy boldog. :))
Én ugyan nem kaptam hatalmas plüssöket, viszont kisebb 15-20 centiseket igen, és velük aludtam, vittem mindenhova, mert jól esett, hogy velem van. Kb. 1-2 hónapig tartott mindegyik, aztán már csak csücsülnek az asztalon, de még mindig nagyon kedvesek számomra. :) Ja és mindezt csináltam 14-20 éves koromig is. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!