Normális ez a hatalmas étvágy?
Figyelt kérdés
Szinte mindent megennék,egymás után,édeset aztán sosat és ez igy menne egész nap.11kilot szedtem eddig fel,és már csak 2honapom van hátra.Szulés után meg majd foghatom a fejem,mert lesz rajtam sulyfelesleg elég.Ti hogy vagytok ezzel?2011. febr. 20. 20:45
1/2 anonim válasza:
szia! 10 kilót szedtem fel 31 hetes vagyok, az első 3 hónapban fogytam, nekem a pocim is igazán most kezdett látszani, eddig simán elbújt a pulcsiban, igazából nem tudom hova jött fel az a 10 kilo, mert nem látszik, tudom hogy a mellek kb 1-1,5kilók együtt van 1 l vérem ami plussz 1 kiló, a méh, meg a magzatvíz is kb 1-1 kiló, a baba 1,5-2 kiló között van, ha így belegondolsz eloszlik,és elvileg a szüléssel lemegy olyan 6-10 kiló van akinek több van akinek kevesebb, aztán a többi a szoptatáskor.Nem aggódom mert igyekeztem minnél több gyümölcsöt zöldséget enni, változatosan, és amit nagyon kívánt a szervezetem azt, a lényeg, hogy a baba szépen fejlődjön és egészséges legyen,aztán amint 5-6 hónapos bele lehet kezdeni a keményebb tornába, és spinningelni fogok, mert az nagyon jó.De ne aggódj lemegy az,amíg az orvos, vagy a védőnő nem szól, hogy visszakéne fogni az evést addig nincs probléma :D
2/2 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Mindent ennék és sokat. Csak nem merek, mert nagyon hamar eltelítődök és utána szédülök, alig jutok levegőhöz és egész éjjel nem bírok aludni.
30 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!