Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas ferje is ennyit fingik...

Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?

Figyelt kérdés
vagy csak az enyem szeret ereszteni allandoan? minnel hangosabb annal jobb es ha meg budos is akkor a legboldogabb! Nok nektek is ennyire szeret a ferjetek szellenteni? Mi jo ebben? Mar 10 eve kerem ne csinalja de mintha ez valami hobbi lenne nala?
2012. jan. 22. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
75%

Istenem, de sötét vagy!

előzőnek ment

2012. jan. 23. 17:26
 52/70 anonim ***** válasza:
46%

Ha téged ez nem zavar, akkor jó, ti összeilletek a pasiddal.

De a kérdezőt zavarja. Ne erőltetsd mindenkire a te felfogásodat. Fogadd el, hogy nem mindenki olyan igénytelen, mint te.

2012. jan. 23. 17:27
 53/70 anonim ***** válasza:
18%

50-es! 30-as vagyok, és nem hordom fenn az orrom, de vicces, ha valaki ezen ennyit rágódik meg kérdéseket tesz fel a neten, és azon szörnyülködik a kényes társaival a témán...

Oké, a kérdezőt és hányatott sorsú társait zavarja, ahogy a párjuk/férjük viselkedik. De akkor miért nem mintás magatartású úriembert választottak? Miért nem szabták meg a szabályokat előre?

Na mindegy, továbbra sem gondolom, hogy válóok lenne egy kis bélgáz. Ha a gyerekük szellent, azt meg intézetbe adják...ajjj gyerekek, micsoda problémák...

23N

2012. jan. 23. 17:46
 54/70 anonim ***** válasza:
61%

Ácsi! Egy szóval sem mondta a kérdező, hogy emiatt válni akar! Az, hogy mást ennyire zavarja pedig nem hiszem, hogy a te dolgod lenne (nem is az enyém).

Ha valaki néha elereszt egy galambot, mivel kell, azzal nincs gond. Mi hárman vagyunk legjobb bnők és nem szégyelljük ezt egymás között, elvégre minden évben megyünk hetekre nyaralni, egy szobában alszunk... de az, hogy valaki szándékosan oda fingik (mert ez már a fingás kategória és nem szellentés) az igenis pofátlanság és lehet zavaró!

Kérdező! Próbálj még beszélni vele, de ne szépen kérd, hanem igenis nyomatékosítsd, hogy téged ez kellemetlenül érint és nem egy disznóhoz mentél feleségül. Ha ismét kiröhög, akkor lehet választani a korábban elhangzott opciók közül, pl pár napig nem főzöl rá, esetleg elfelejted kimosni az alsógatyáit, aztán majd te is szépen visszaröhögök, hogy milyen vicces. Ha felnőtt ember, akkor meg fogja érteni.

2012. jan. 23. 17:51
 55/70 A kérdező kommentje:

hahaha ez vicces. nyilvanvalo hogy valakinek a resume-jen nincs rajta az hogy sokat fingik es mas disznosagok hahaha

vagy ti a parotokkal minden reszletet es szabalyt megbeszeltek? Ez lehetetlen. Akkor minden kapcsolat tokeletes lenne es sosem lenne veszekedes valas, ha minden piszkos titkat kitarnak az emberek. Vannak habitusok amiket az emberek felvesznek egy ido utan. hogy mi valtja ki beloluk> ki tudja? de az en esetemben tuti a belgaz a hibas hahahaha!Nem ert meg teged "meglepetes" azutan hogy valakivel evekig voltal egyutt?

2012. jan. 23. 18:42
 56/70 anonim válasza:
21%

nekem ez egyaltalan nem zavaro,ebben nottem fel.apukam hobbija a minel hangosabb,minel hosszabb,es mindig jot rohogtunk rajta.a ferjem is ilyen,de o nem tud olyan hosszut mint apa.:)

meg gyakorolnia kell.es en is szoktam elotte,vagy direkt visszavagasbol pl a takaro alatt,na akkor mar neki sem olyan vicces.:))

2012. jan. 23. 23:08
 57/70 anonim ***** válasza:
66%
Jót nevettem az biztos.:)KÉrdező sajnálom,hogy ilyen műveletlen a férjed.Sajnos nekem az öcsém ilyen.Legalábbis míg együtt laktunk, ő is poént csinált belőle.csinálta az utcán is (csak akkor mikor együtt mentünk valahova) és még röhögött is rajta.Tudta,hogy nekem ciki ezért csinálta már csak azért is.Ő még "csak" 18 éves.
2012. jan. 24. 10:15
 58/70 anonim ***** válasza:
36%
Már ne is haragudjatok Kedves Válaszolók(tisztelet a kivételnek), de hogy jöttök ti ahhoz, hogy bárki szokása miatt a másikat leműveletlenezze, leparasztozza, lebunkózza stb.? Az műveltség, hogy ilyen stílusban válaszoltok egymásnak arctalanul? Az az intelligencia mérőfoka, hogy mennyire tudom bizonygatni a más "alsóbbrendűségét"? Ha valaki a feleségével ezen jót nevet, akkor csak azért is tartsa vissza, mert az illem ezt kívánja? Emlékeztetnék mindenkit, hogy az illem az együttélést könnyíti meg. Ha megnehezíti, akkor nem kell betartani. Kedves Kérdező! Ha nem tudsz mit kezdeni vele, akkor el kell fogadnod. Gondolj abba bele, hogy családok milliói szétmennek, gyerekek ezrei lesznek örökre lelki betegek. Egy szellentést azért lehet tolerálni. Ha mégse megy, válasz keményebb eszközöket, aztán kiderül, de azért ne hagyd, hogy vérre menjen a dolog.
2012. jan. 24. 15:15
 59/70 anonim ***** válasza:
27%
Én 39 éves hapi vagyok és sokat fingok. Vállalom.
2012. jan. 26. 19:46
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki másként szocializálódik, ez erre a témára is igaz. Van, ahol nem problémáznak rajta a családban, ha valaki elengedi a békegalambot, van ahol nem illik. Ettől még egyik ember sem rosszabb a másiknál. Kinek mi fér bele. De ha a kérdező nem találja viccesnek a férje ilyen jellegű "élcelődéseit", akkor én úgy gondolom ezt illene a férjnek tiszteletben tartania. Nem feltétlenül válóok, de azért én is elgondolkodnék rajta, miért az a férjem legjobb szórakozása, hogy engem szándékosan bosszantson.
2012. jan. 27. 11:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!