Mas ferje is ennyit fingik otthon mint az enyem?
Istenem, de sötét vagy!
előzőnek ment
Ha téged ez nem zavar, akkor jó, ti összeilletek a pasiddal.
De a kérdezőt zavarja. Ne erőltetsd mindenkire a te felfogásodat. Fogadd el, hogy nem mindenki olyan igénytelen, mint te.
50-es! 30-as vagyok, és nem hordom fenn az orrom, de vicces, ha valaki ezen ennyit rágódik meg kérdéseket tesz fel a neten, és azon szörnyülködik a kényes társaival a témán...
Oké, a kérdezőt és hányatott sorsú társait zavarja, ahogy a párjuk/férjük viselkedik. De akkor miért nem mintás magatartású úriembert választottak? Miért nem szabták meg a szabályokat előre?
Na mindegy, továbbra sem gondolom, hogy válóok lenne egy kis bélgáz. Ha a gyerekük szellent, azt meg intézetbe adják...ajjj gyerekek, micsoda problémák...
23N
Ácsi! Egy szóval sem mondta a kérdező, hogy emiatt válni akar! Az, hogy mást ennyire zavarja pedig nem hiszem, hogy a te dolgod lenne (nem is az enyém).
Ha valaki néha elereszt egy galambot, mivel kell, azzal nincs gond. Mi hárman vagyunk legjobb bnők és nem szégyelljük ezt egymás között, elvégre minden évben megyünk hetekre nyaralni, egy szobában alszunk... de az, hogy valaki szándékosan oda fingik (mert ez már a fingás kategória és nem szellentés) az igenis pofátlanság és lehet zavaró!
Kérdező! Próbálj még beszélni vele, de ne szépen kérd, hanem igenis nyomatékosítsd, hogy téged ez kellemetlenül érint és nem egy disznóhoz mentél feleségül. Ha ismét kiröhög, akkor lehet választani a korábban elhangzott opciók közül, pl pár napig nem főzöl rá, esetleg elfelejted kimosni az alsógatyáit, aztán majd te is szépen visszaröhögök, hogy milyen vicces. Ha felnőtt ember, akkor meg fogja érteni.
hahaha ez vicces. nyilvanvalo hogy valakinek a resume-jen nincs rajta az hogy sokat fingik es mas disznosagok hahaha
vagy ti a parotokkal minden reszletet es szabalyt megbeszeltek? Ez lehetetlen. Akkor minden kapcsolat tokeletes lenne es sosem lenne veszekedes valas, ha minden piszkos titkat kitarnak az emberek. Vannak habitusok amiket az emberek felvesznek egy ido utan. hogy mi valtja ki beloluk> ki tudja? de az en esetemben tuti a belgaz a hibas hahahaha!Nem ert meg teged "meglepetes" azutan hogy valakivel evekig voltal egyutt?
nekem ez egyaltalan nem zavaro,ebben nottem fel.apukam hobbija a minel hangosabb,minel hosszabb,es mindig jot rohogtunk rajta.a ferjem is ilyen,de o nem tud olyan hosszut mint apa.:)
meg gyakorolnia kell.es en is szoktam elotte,vagy direkt visszavagasbol pl a takaro alatt,na akkor mar neki sem olyan vicces.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!