Mi a teendőm? Nekünk is jár a gyerektartási díj?
Hát, akkor azt hiszem várható volt a viselkedése.
Sajnálom :(
Igen, az utolsóban van némi igazság, bár tény és való, hogy mindketten felelősek a gyerekért, de a szülésről a kérdező egyedül döntött, viszont a költségeket már ketten szeretné.
Nekem is iszonyú inkorrektnek hangzik, de a törvények ez esetben nem apát és anyát, hanem gyereket védenek, ezért fog járni a gyereknek a gyerektartás.
Köszönöm mindenki válaszát,aki próbált kulturáltan írni.
Végül átgondoltam a dolgot,és az utolsó két írónak végül is igaza van.Egyedül vállaltam a kislányomat,és attól,hogy az apa fizetne neki gyerektartást,még ugyan úgy nem lesz az apja,hiszen törődni nem fog vele.
Azt hiszem hagyom és minden kapcsolatot megszakítok a kislányom apukájával.Ez így lesz jó.Én nem akarok hasznot húzni a gyerekemből,nem vagyok olyan,csak szerettem volna ha kicsi lányom ismerhetné az édesapját.
És ha ezt felajánlanád neki?
Mármint hogy lemondasz a tartásdíjról, csak ne csesszen már ki ezzel a kislánnyal és vegye a nevére.
"És ha ezt felajánlanád neki?
Mármint hogy lemondasz a tartásdíjról, csak ne csesszen már ki ezzel a kislánnyal és vegye a nevére."
Ezt hiába akarná a kérdezö, az apa meg joggal nem hinné le, mert ha elismerte a gyereket, akkortól kezdve bármikor meggondolhatja az anya és mégis kér gyerektartást, at apa pedig köteles fizetni. Igaz, hogy a kérdezö MOST úgy gondolja, hogy megtudja oldani egyedül is de nem biztos, hogy 5-10-15 év múlva is igy látja, söt majdnem biztos, hogy rájön, hogy egyedül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!