Mi a teendőm? Nekünk is jár a gyerektartási díj?
Na de könyörgöm. Nem nagyon lehettél az óvszer mellett, ha mégis megengedted a megszakítást. Sokkal rosszabb dolog is történhetett volna veled, mint a nem kívánt terhesség, például szifilisz, HIV. Senkire sincs ráírva, ha HIV fertőzött. A srácra ugyanez vonatkozik.
Először egyébként gyerekelhelyezést kell kérni, utána a gyerektartást, de feltételezem nem szeretné maga mellett tudni a gyereket.
Hát a pertől nem is hiszem, ha nem tart igényt a gyerekre, akkor egyértelmű, hogy nem akarja azt sem, hogy nála legyen elhelyezve.
Ha igényt tartana rá, az már egy másabb helyzet lenne.
Azért én megpróbálnám valahogy elérni, hogy megkedvelje a gyerekét, vagy ha ez nagyon nem megy, valahogy apaképet biztosítani számára.
A barátnőmnek nem volt. Hát, hadd ne mondjam mennyire nem irigylem azt a lányt. :(
Szóval kívánom neked a legjobbakat, vagy a gyerek apjával, vagy a könnyű párkeresés terén, hogy teljes családod legyen :)
Hidd el,én megpróbáltam per nélkül megoldani a dolgot.Kértem látogassa meg a kislányát,írja alá az apaságinyílatkozatott,de nem hajlandó rá.
Mailban tartjuk a kapcsolatot,de a kicsiről soha semmit nem kérdez.Én még úgy ahogy "érdeklem".De a gyerek sajnos nem.
Végül is igen.De én úgy gondolom,hogy ez már nem szeretett,hiszen,ha tényleg szeretne ezt nem csinálta volna meg velem.Oké,nem volt tervezve,de ilyen védekezés mellett kizárva sem,én ezt így gondolom.
Nem kértem hogy nevelje,de legalább próbálja meg szeretni,hátha sikerül.A kislányom amúgy nagyon hasonlít ő rá.
A szeretetet nem lehet kierőszakolni :( Talán idővel megszereti, ha majd beszél a gyerek, szóval az alapellátáson kívül lehet vele kezdeni valamit, ami nem gügyögés.
Bízom a legjobbakban.
Tudott egyébként a terhességedről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!