Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám megcsalja apámat, mit...

Anyám megcsalja apámat, mit tennétek a helyemben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, de sajnos anyagi és egyéb okok miatt még a szüleimmel élek. Anyám 52, apám 58 éves. Eddig úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, de pár napja anyám megkért, hogy küldjek a telefonjáról egy kódot a bankjának sms-ben. Amikor kiléptem a küldött sms-ek közt elég furcsa szövegeket találtam, mind ugyanarról a számról. Szó van délutánokról meg, szerelemről. Az sms-ek végén ott van, hogy szerelmed stb. Félreérthetetlen a dolog. Ezen kívül furcsa kimaradásai vannak anyámnak. Szülinapozni jár meg barátnőivel össze, holott ez nem volt eddig szokása, mindenféle kifogásokkal késve jön haza...Elég nyilvánvaló az egész. Nem nagyon tudom, hogy mit tegyek. Avatkozzak közbe? Vagy nem kéne? Én nem szeretném, ha esetleg válnának mindkettőjükkel kijövök...
2012. jan. 18. 02:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
32%
Ebből is láthatod, hogy a szerelem nincs korhoz kötve. Édesanyád életében megadatott még egy. Nem kell beavatkoznod. Hagyni kell a dolgokat menni a maguk útján.Volt egy öreg barackfánk, már jó pár éve nem hozott termést, már fontolgattuk, hogy kivágjuk, mígnem egy tavasszal gyönyörűen kivirágzott.De tényleg szebb volt, mint valaha. Aztán kiszáradt még azon a nyáron.Szerintem egy nő is így van ezzel. Te most ezt az utolsó kivirágzást látod. Lásd csodának,mert nem tart sokáig.-:)))
2012. jan. 18. 03:18
 2/29 anonim ***** válasza:
88%

Gyönyörű történet, kedves első. Könnyekig hatódtam!

(Ettől függetlenül még anyuka csalja(!) apukát, szóval ez talán mégsem egy tündérmese, és fogalmam sincs, hogy mért gyönyörködne egy hűtlen anya utolsó 'kivirágzásában' a gyereke...)

Esetleg beszélhetnél anyukáddal erről, kedves kérdező, hátha észhez térne. Ha nem volt semmi gond a szüleid közt, akkor anyukád nyilván csak kalandot keres, holott apukád volt vele kb 30 éven át... Ha jó a kapcsolatotok, simán beszélhetnél vele róla. Hogy ez mégis milyen dolog...

2012. jan. 18. 09:00
 3/29 anonim ***** válasza:
Esetleg rákérdezhetsz a dolgokra, és megbeszélhetitek,hogy mi miért történik,de nagyon ne avatkozz közbe.
2012. jan. 18. 09:51
 4/29 anonim ***** válasza:
35%
Igen, lehet látni a dolgokat így is, meg úgy is , ahogy én látom. Hűtlenség? Nem az. A hűtlenség ott kezdődik, amikor magára hagyom a páromat, sőt kifosztom, kiutasítom a lakásból, ellenben igényt tartok a pénzére gyerektartás címén, de nem érdekel, hogy van-e mit ennie, vagy nincs. No meg az se érdekel, ha a híd alatt végzi. Az hűtlenség. De 52 évesen egy asszonynak ha lehetősége van kilépni egy-két lopott órácskára az unott házasság szorításából, úgy hogy ezzel nem sért meg senkit, és a párját maximálisan tiszteli, azt nem tartom elitélendőnek. Azért mondom, hogy jobb szemet hunyni ilyenkor, mert a papa valószínűleg sejti a dolgot, de tisztában van vele, hogy átmenetről van szó. Nem kell bolhából elefántot csinálni. Tegye mindenki a kezét a szívére, és mondja meg, hogy 30 év házasság után, ha adódott volna egy ilyen érzelem az életében ő nem cselekedett volna hasonlóan.
2012. jan. 18. 10:25
 5/29 anonim ***** válasza:

Mi van, ha apád meg anyád nyitott házasságban él? HA igen, akkor csak felkavarnád az állóvizet.

Ha nem, akkor meg könnyen válás lehet belőle, ha beleavatkozol.

2012. jan. 18. 10:26
 6/29 anonim ***** válasza:
21%

Minek kutakodtál az sms-ek közt? Ha megkért, hogy küldd el a banknak a kódot, akkor küldd el, de mi a fenének olvastál bele a többibe? Te örülnél, ha ő csinálna ilyet? Pláne, ha utána még elő is szedne, és felelősségre vonna miattuk? És mit mondanál mégis Anyukádnak? "Anya, tudok a viszonyodról, azonnal szakítsd meg, különben...?"

A szüleid és Te is jogilag felnőtt emberek vagytok. Nem kell egymás magánéletével foglalkoznotok.

2012. jan. 18. 10:47
 7/29 anonim ***** válasza:
21%
Mindenképpen beszélj anyáddal erről. Én biztosan nem hagynám annyiban, ahhoz túl nagy az igazságérzetem. Megmondanám neki, hogy kap 1 hetet, hogy elmondja a férjének, mert ha nem, akkor te mondod el. Ilyen egyszerű.
2012. jan. 18. 11:07
 8/29 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Utolsó,

és akkor elmondja, és mi lesz? Óriási balhé, mindenki meggyűlöli a másikat, stb. Nem helyes, amit az Anya tesz, de ez rá tartozik és a férjére. Egy 24 éves már ne nyafogjon bele!

2012. jan. 18. 11:18
 9/29 anonim ***** válasza:
33%
Én elmondanám apámnak, előtte nem egyeztetnék anyámmal. Elcsórnám a telefont és adnám apám kezébe, mint terhelő bizonyítékot.
2012. jan. 18. 11:58
 10/29 anonim ***** válasza:
igen, és ez a te iránta érzett szeretetednek is fényes bizonyítéka lenne...
2012. jan. 18. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!