Mit tegyek ha anyám megcsalja az apámat?
Mondhatnám azt is h rossz helyen voltam rossz időben...:/
Először üzeneteket találtam,amik egyértelműen bebizonyítoták,mi a helyzet...Aztán végül kimagyarázta anyám és hihetetlen módon az üzenetek elrűntek..(másodjára már direkt mentem bele,elsőre véletlen volt,ahogy beléptem a menübe,rögtön a bejövö sms-ek jöttek be,csak nem vettem észre és rányomtam és akk láttam az elejét...persze h akk már kíváncsi voltam...:O)
aztán msn-en is beszélgetett egy másik férfival szexuális szokásaikról,és h mikor hol és mit csináljanak,majd egy későbbi msnbejegyzésben a második szeretőről is szó esik(akitől az sms-eket kapta)
mindeközben apám külföldön dolgozott,a kapcsolatuk megromlott,néhol érthető módon...
nem igazán akarok beleszólni,mert nem az én dolgom,de nem bánnám azt sem ha külön válnának....nem igazán vagyok családszerető,az anyámat ki ne állhatom,szóval nem érint meg csak érdekelnének a válaszok,h ki mit gondol erről a helyzetről.
köszi előre is
16L
Szegény ezt megszenveded!
Hidd el azt hiszed nem visel meg, de nem ártana kibeszélned ezt egy pszichológussal, ami egyszerűbben összehozható, mint gondolnád, mert a későbbi kapcsolataidban ez meg fog látszódni.
Mindeközben mind emberek vagyunk, tele hibákkal, a szüleid is. Biztos te sem leszel tökéletes szülő, bár mind azt hisszük, azok leszünk!
NE MONDD, HOGY KI NEM ÁLLOD ANYUKÁDAT!
Rengeteg mindent feláldozott, hogy legyél egyáltalán, akármilyen is, felnevelt, de, ha mást nem, hát kihordott és megszült.Ez nem azt jelenti, hogy ezért bármit megtehet veled, de legalább is örök hála érte!( bocs, amióta tökéletlen anyukává váltam, ez a téma mélyen érint)
Nálam nevelőapa volt, sok veszekedéssel, az se volt jó.
Nehéz erre mit mondani, ez van, ez az ő életük. Próbálj meg beszélni vele róla.
Sajnálom!
Nem szép dolog ide vagy oda, nekem első dolgom lett volna elmondani.
Tudom, hogy sokan nincsenek velem egy véleményen, de én szeretem mindkét szülőmet és egyiknek sem hagynám,hogy megalázza a másikat, főleg nem úgy, hogy én tudok róla és nem szólok. A haveromnak is szólok, ha a párját mással látom, pont azt az embert ne figyelmeztetném,akit a világon a legjobban szeretek?
Már régen elmondtam volna, az én szemem előtt nem aláznak meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!