Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint ha...

Véleményetek szerint ha valaki úgy érzi hogy megcsalja a párja akkor mennyire szoktak bejönni a megérzések és mennyire igazolódik be a gyanú?

Figyelt kérdés
Most olvastam valahol hogy általában aki ilyet érez azoknál mindig be is jön és be is bizonyosodik az esetek 90%ban hogy valami nem stimmel a dologban...akkor ezt az ember ezek szerint megérzi és nem csak rémeket lát...vélemény?
2012. jan. 6. 12:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
eddig akár kivel beszéltem akivel ilyen történt az mindegyik tudta és érezte még távolról is akár 600 kmről hogy a párja meg csalja és valakivel találkozgat...ilyen jó lenne az ember megérző képessége?
2012. jan. 6. 12:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez is lehet, vagy az is, hogy egyre jobban és jobban belehergeled magad valamibe ami vagy ott van vagy nincs. Igazából derítsd ki ha nagyon zavar (vannak erre megfelelő és megfizethető személyek/csoportok) vagy élj a tudatlanság mámorában. De ha már felmerült benned, hogy csal nem lesz nyugtod, míg bizonyosságra nem lelsz.
2012. jan. 6. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elég friss tapasztalatból mondom, hogy igen, megérzi az ember. Mondjuk az én férjem elég bénán is csinálta...
2012. jan. 6. 12:55
 4/12 A kérdező kommentje:

ma 12:55

nézd nem tudom elmagyarázni...egyszerűen jött egy megérzés egy sugallat egyik napról a másikra,előző nap minden rendben volt,másnap már rossz érzéssel hívtam fel és a hangján úgy hallottam mintha nem beszélne hozzám őszintén és valamit titkolna ez minden kombinálás nélkül jött egyik percről a másikra...nem agyaltam rajt,eygszer csak megcsapott egy ilyen érzés...amikor beszéltünk olyan más volt,mintha valamit titkolna...nem tudom elmondani..

2012. jan. 6. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Minél inkább ismered, annál inkább feltűnik a hirtelen változás.
2012. jan. 6. 13:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem néztem az exem telefonját és leveleit. Soha. Aztán egyik reggel valami isteni sugallat arra ösztönzött, hogy nézzek bele az egyik telefonjába. (kettő is volt neki) Na és mit találtam én ott? Ütős bizonyítékot. persze pont azt a telefont nézegettem, amibe az üzik voltak.

Én hiszek abban, hogy az ember ilyenkor jeleket kap.

24/n

2012. jan. 6. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a megcsaló fél máshogy viselkedik. Nem feltűnő a dolog, de ahhoz épp elég, hogy az ember gyanakvását felkeltse, pedig nem is tudja, miért.
2012. jan. 6. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tipikus jelek, amikre először nem is figyelsz fel, de a fejedet vered a falba később hogy ilyen vak voltál.

Ezek voltak nálam, az előző kapcsolatomnál, utánaolvastam később a témának.

Szinte lépcsőzetesen történik:

-Majomszeretet: exrta adag törődés, masszírozás, csoki, rózsa, vacsi. Nem neked veszi ezeket, hanem inkább magának. A bűntudatát kompenzálja.

-Figyelmetlenség: a majomszeretetet mintha elfújták volna. Ritkábbak a hívások, kevesebb az ölelés, csók, szex.

-Féltékenység: tudatosul a partnerben, hogy miután ő ilyen könnyen meg tudta csalni a másikat, akkor a másik nem csalja-e őt!

Persze emellett vannak kisebb jelek is:

új becenév

új zenei stílus

nagyobb odafigyelés a higiéniára

megváltozott szex

Ezek nem mindegyike jön be.

2012. jan. 6. 13:29
 9/12 anonim ***** válasza:
"Én hiszek abban, hogy az ember ilyenkor jeleket kap." Aztán milyen jeleket? Az úgy érzem az nemhogy kevés, semmi!
2012. jan. 6. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:

"Aztán milyen jeleket? Az úgy érzem az nemhogy kevés, semmi!"

Ha ismered a párodat és figyeled őt, akkor észreveszed azokat a jeleket. Az egyik előző válaszoló tökéletesen leírta. Nálam szinte pontról pontra bejött a történet.

2012. jan. 6. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!