Véleményetek szerint ha valaki úgy érzi hogy megcsalja a párja akkor mennyire szoktak bejönni a megérzések és mennyire igazolódik be a gyanú?
ma 12:55
nézd nem tudom elmagyarázni...egyszerűen jött egy megérzés egy sugallat egyik napról a másikra,előző nap minden rendben volt,másnap már rossz érzéssel hívtam fel és a hangján úgy hallottam mintha nem beszélne hozzám őszintén és valamit titkolna ez minden kombinálás nélkül jött egyik percről a másikra...nem agyaltam rajt,eygszer csak megcsapott egy ilyen érzés...amikor beszéltünk olyan más volt,mintha valamit titkolna...nem tudom elmondani..
Én soha nem néztem az exem telefonját és leveleit. Soha. Aztán egyik reggel valami isteni sugallat arra ösztönzött, hogy nézzek bele az egyik telefonjába. (kettő is volt neki) Na és mit találtam én ott? Ütős bizonyítékot. persze pont azt a telefont nézegettem, amibe az üzik voltak.
Én hiszek abban, hogy az ember ilyenkor jeleket kap.
24/n
Vannak tipikus jelek, amikre először nem is figyelsz fel, de a fejedet vered a falba később hogy ilyen vak voltál.
Ezek voltak nálam, az előző kapcsolatomnál, utánaolvastam később a témának.
Szinte lépcsőzetesen történik:
-Majomszeretet: exrta adag törődés, masszírozás, csoki, rózsa, vacsi. Nem neked veszi ezeket, hanem inkább magának. A bűntudatát kompenzálja.
-Figyelmetlenség: a majomszeretetet mintha elfújták volna. Ritkábbak a hívások, kevesebb az ölelés, csók, szex.
-Féltékenység: tudatosul a partnerben, hogy miután ő ilyen könnyen meg tudta csalni a másikat, akkor a másik nem csalja-e őt!
Persze emellett vannak kisebb jelek is:
új becenév
új zenei stílus
nagyobb odafigyelés a higiéniára
megváltozott szex
Ezek nem mindegyike jön be.
"Aztán milyen jeleket? Az úgy érzem az nemhogy kevés, semmi!"
Ha ismered a párodat és figyeled őt, akkor észreveszed azokat a jeleket. Az egyik előző válaszoló tökéletesen leírta. Nálam szinte pontról pontra bejött a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!