19 évesen gyerek?
gyerek szül gyereket
jézusisten
kiváncsi lennék idáig mennyit és mit dolgoztál. gondolom kevesebb mint 1 év munkatapasztalatod van és azért írtad le a barátod lehetséges fizetését mert tőle várod el h eltartson.
ebből semmi jó nem sülhet ki.
gyerek szül gyereket
jézusisten
kiváncsi lennék idáig mennyit és mit dolgoztál. gondolom kevesebb mint 1 év munkatapasztalatod van és azért írtad le a barátod lehetséges fizetését mert tőle várod el h eltartson.
az a sajnos h ez egyre gyakoribb manapság.
gyerek szül gyereket
jézusisten
ebből semmi jó nem sülhet ki ,de te úgyis megtartod mert a hormonok elvakítanak.
gyerek szül gyereket
jézusisten
az a sajnos h ez egyre gyakoribb manapság.
bocs megállt a net én meg 5* rákattintottam h küldés aztán semmi visszaléptem megint küldés és még mindig semmi aztán mikor beindult elküldte ugyanazt 5*
amúgy nemértem miért tetted fel a kérdést mert úgyis megtartod
Jobb az, ha még most viszakozik, nem, mikor már késő lesz?!
Egy terhesség mi, ha nem késő?!
És az, aki azt írta, hogy nem érez fájdalmat, csak reagál a fájdalomra, az honnan tudja, hogy a fájdalomra hogy tud valami vagy valaki úgy reagálni, hogy NEM ÉRZI?!
Szerinted egy kő, vagy akár egy SALÁTA reagál a fájdalomra, mert érzi? A válasz, nem, azért nem reagál, mert nem érzi.
A magzat viszont reagál, minden élő csak arra tud reagálni, amit érez!
Nem tudom, ki beszélte be neked ezt a dumát, hogy nem érez, meg nem is ember, csak mert kicsi, és nem látszik még. Attól az már egy élő lény, méghozzá ember. Nem csak egy hímivarsejt.
Felelősséget a fogantatás előtt kellene vállalni a közösülésért, és ha már megfogant a bébi, akkor az már nagyon késő, hogy most szól a fiú, hogy ő ezt mégsem vállalja.
Én úgy gondolom, hogy magzatot elvenni az az élet kioltása, gyilkosság. Holnaptól ha hoznak egy törvényt, hogy addig nem érzi a baba az abortuszt, amíg nem tud hangot kiadni, és nem tudjuk hallani az üvöltést, ahogy darabokra marják és szaggatják, akkor még a 9 hónapos terhes kismamák is lazán mehetnének abortuszra, mert a baba nem tud sírni, tehát nem is érzi.
Jah, hogy a baba mérete miatt már lelkileg megterhelő lenne az anyára nézve?
Tehát akkor ilyen alapon, ha a baba mérete alapján döntjük el, hogy mennyi jogot adunk neki élni vagy halni, mennyire tekintjük embernek, vagy sem, akkor az 1 méteres törpe ember csak kezdemény, fele annyi joga van az élethez, mint a 2 méteres embernek? Csak mert nagyobb? A 2 méteres emberben nagyobb lélek van, az 1 méteres törpe pedig csak lélek kezdemény, egy gnóm, egy ember töredék?
Hitlerék szerint biztosan... sajnálom, hogy Hitler apánk szelleme még mindig a lelkünk mélyén él...
De igazat adok mindenkinek. Egy magzat csak legalább 10 centitől számít embernek, 9,5 centivel és az alatt pedig nem. Ámen, győztetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!