19 évesen gyerek?

Figyelt kérdés
Párom eleimte azt mondta, hogy Ő is szeretne, de időközben (enyhe anyai ráhatás következtében) meggondolta magát és már azt akarja, hogy vetessük el. Párom 24 éves, jelenleg harmadik szakmáját végzi van saját háza, autója csak rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, bár lenne rá lehetősége mivel munkát is ajánlottak neki nwm minimálbérért (140e/hó). Én nagyon szeretném megtartani, de egyedül félek hogy nem menne, bár a szüleim teljes mértékben mellettem állnak azt mégsem várhatom el tőlük hogy rajtam kívül még a gyermekemet is ők tartsák el. Nagyon nehéz a döntés tudtok tanácsot adni?
2012. jan. 11. 12:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._.... . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\.

2012. jan. 11. 14:48
 22/37 anonim ***** válasza:
34%

Csak a tisztánlátás végett:

Egy 9 hetes emberió így néz ki:

[link]

(csak az nézze meg aki bírja, valódi kép!)

Az agya egy újszülött agyának mindössze 1%-a. Még az alapvető idegi funkciók sem teljesen működnek benne, semmiféle érzelmei nincsenek. A fájdalomra maximum REAGÁL, mint behatásra, olyan értelemben, mint egy újszülött nem érez fájdalmat.

2012. jan. 11. 14:52
 23/37 anonim ***** válasza:
55%
Ne vetesd el én csak ezt mondom.19 éves,nem 15 éves.Felnőtt nő.Írj privibe nyugodtan!
2012. jan. 11. 16:07
 24/37 anonim ***** válasza:
33%

"19 éves"

"felnőtt nő"

haha...

2012. jan. 11. 16:12
 25/37 fehér gandalf ***** válasza:
0%

"Együtt tudsz majd élni azzal, hogy megölted a gyermeket aki benned fejl..."

ha az abortusz gyilkosság akk a bj genocídium

2012. jan. 11. 18:36
 26/37 fehér gandalf ***** válasza:
27%

vetesd el. én ennyi idősen még gimis voltam nemhogy gyereket terveznék.

arra meg rossz lenne alapozni h majd a szüleim meg majd a barátom.

2012. jan. 11. 18:40
 27/37 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem azt kellene mérlegelned, hogy Téged mi tenne boldoggá? Azt írtad, hogy szeretnéd megtartani! Akkor tartsd meg! :) Egyértelmű, hogy nem akarod a szüleid nyakába varrni az eltartást, de az nem bűn, ha a szülő támogatja a gyerekét, amikor annak szüksége van rá. Engem így neveltek, és én is így szeretném nevelni a gyerekem. Nem kérek minden sz@rra pénzt, de mivel tanulok, a szükséges dolgokat ők fizetik. Ne szégyelld, hogy esetleg nem tudod majd teljesen önállóan eltartani a gyerekedet! Majd idővel változik. Biztosan nehéz lesz. Szerintem őszintén beszélj a pároddal! 24 éves férfi, ha 20-21 lenne, még megérteném, hogy ódzkodik a gyerekvállalástól! Anyós meg ne üsse bele az orrát, semmi köze hozzá. Nem az ő teste, nem is fogsz igényt tartani a pénzére. A párod és a Te döntésed ez. Mindenesetre hallgass a szívedre és azt tedd, ami bologgá tenne. Azt nem fogod megbánni. Sok erőt és sok boldogségot kívánok!
2012. jan. 11. 18:57
 28/37 anonim ***** válasza:

24 éves és még nem volt rendes melója csak okjs szakokon mereszti a fenekét ilyentől vársz te segitséget.

Állást ajálanak neki és ő nem fogadja el 24 évesen az ilyet nevezik lúzernek rá ne számits.

Te id 19 évedsen nem tudssz vigyázni....

2 ilyen agyasdnak minek gyerek?

2012. jan. 11. 20:14
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

Megtartanám. De mielőtt összeszűrtem volna a levet a fiúval tisztáztam volna, hogy mi lenne, ha mégis egyszer teherbe esnék. Ez az első lépés, addig hozzám se érjen a fiú, míg ezt nem tisztáztuk.

Ráadásul ez a fiú egy befolyásolható, önző tuskó! Lehetősége lenne arra, hogy családja legyen, és anyagilag is képes lenne rá, ehelyett meg azt mondja, abortáld el a babát, idióta! Nulla felelőssége van a tettéért, mert a gyereket ő csinálta. A felelősség nem az, hogy huszp, akkor abortusz, hanem az lenne a felelős, hogy felvállal mind téged, mind a babát.

Ha én a helyedben lennék, két lehetőség közül választanék:

1. megszülöm a babát és felnevelem (egyedül vagy a fiúval, mindegy)

2. megszülöm a babát és örökbe adom, mert rengeteg házaspárnak nem lehet babája, és jó helye lenne náluk a bébinek, mindent megkapna és szerető családot is, és lehetőséget tanulni, lehetőséget mindenre az életben.

De egyébként a barátommal is az első szex előtt megbeszéltük, hogy ha egyszer mégis terhes leszek, feleségül vesz hamar, és felneveljük a babát. Ez így korrekt.

24L

2012. jan. 12. 00:54
 30/37 fehér gandalf ***** válasza:
sztem egy igaz ember a barátod. előre közölte h nem még gyereket. nagyon korrekt. jobb az h most visszakozik mikor már késő lesz.
2012. jan. 12. 03:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!