19 évesen gyerek?
12:46
Én azzal nem tudnék együtt élni, hogy van egy gyerekem, akinek miattam rossz élete van.
# 9
ezzel a hozzáállással akkor minden egyes maszturbáció alkalmával tömeggyilkosok vagyunk:D
Nem értelek titeket.
Mostani eszetekkel mi volna jobb: esetleges (de korán sem biztos) szegénységben élni vagy meghalni?
Mindenki ragaszkodna a kommentelők közül az életéhez ahogy csak lehet, de névtelenül azt tanácsoljátok másnak, hogy nehogy életet adj, mert lehet, hogy szegények lesztek?
Mi jobb szerényen élni vagy meghalni? Ezen kéne kicsit elgondolkodni.
Szülei támogatnák, ő is dolgozna előbb utóbb. Miért feltételez mindenki nyomorgást egy egyedülálló szülőnél?
# 16/
A szívhang annak a jelen, hogy van szíve az embriónak, nem annak, hogy bármit is érezne.
Lehet érzéketlennek tűnik, de gyereket lehet 3-4 év múlva is csinálni nyugodtan és tervezetten, amikor valóban jó élete lesz mind a szülőknek mind a babának. Vagy rá lehet erőltetni a egy picit egy fél családra, ahol nem lesz senkinek sem jó.
Nagyon szép dolog az élethez való jog mellett kardoskodni, csak baromságokat nem kéne csinálni.
Javaslom megnézni a magzat fejlődésének biológiáját. Érez a magzat az abortáló korszakban, sőt félelmet is érez. De gondolom itt rengeteg a dns kutató, biológus és egyetemi oktató nőgyógyász, így nyilván az az igaz amit ti hisztek és nem a tények, amiket orvosok állapítottak meg.
Ezt attól függetlenül írom, hogy helyeslem e az abortuszt vagy sem. teljesen mindegy, de a tényeket nem lehet kikerülni.
Mindenek előtt azt kellene tisztáznotok, hogy távlatilag a párod veled képzeli-e az életét, és hogy te is biztos vagy-e abban, hogy 19 évesen épp egy olyan pasinak akarsz gyereket szülni, mint amilyen ő?
Itt ugyanis nem pusztán egy embrió életéről kell dönteni. ha megszületik a közös gyereketek, az akkor is össze fog benneteket és a családjaitokat kötni egy életre, ha te a Déli, az apja meg az Északi sarkra költözik.
Én a magam részéről egészen biztosan nem akarnék gyereket szülni egy olyan férfinak, aki "enyhe anyai ráhatás" következtében, egy ilyen horderejű kérdésben az eredeti döntését épp az ellenkezőjére változtatja.
Magadról semmit nem írtál a korodon,és az állapotodon kívül. Te mit tudnál kezdeni magaddal, és egy kisgyerekkel, ha anyádék nem tartanák a hátukat miattad?
Na, ha ezeket őszintén végiggondolod, akkor szerintem jó döntésre fogsz jutni, akármi is legyen az.
Amúgy, szinte biztos vagyok benne, hogy a gyerek végül marad, és sikerül 2 családot olyan helyzetbe kényszeríteni magatokkal együtt, amit senki nem akar igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!