Miért kérik sokan, hogy a hamvaikat szórják szét, így emlékhely sem marad?
62%-osnak és Tom Benkőnek igaza van szerintem is!
Én is csak alantas 68% vagyok, de szerintem is bármikor és bárhol meglehet emlékezni a szeretteinkről!
A Mindenszentek napját az állam találta ki, mint munkaszüneti nap, hogy aki birka a csordában , az olyankor megy, mint egy vámpírszellem gyertyákkal a kezükben a temetőbe és ijesztgetik egymást a sírok között :D
Egy normál ember a szeretteiről bármikor ás bárhol megtud emlékezni, ha éppen nincs meg a holtteste vagy szétszórták a hamvait, úgyis megtudunk róla emlékezni akár a nap minden percében.
"Nem akarlak megsérteni, de BUTA EMBERTŐL CSAK IS BUTA VÁLASZ válasz jöhet, max. jót derülök rajta.Végül is látszik a százalékokon mennyit ér a válaszod! Rajta! Minden jót, ÉGJ TOVÁBB A HÜLYESÉGEDTŐL!!!!!!"
Atyaég!! A buta ember butáz le másokat. A százalékok meg azt mutatják, hogy kitartunk a elveink mellett, nem szépítünk, nincs megfelelési kényszerünk, sokszor még az igazságot is leírjuk.
Tudod, az embereknek nagyon fáj az igazság :D :D
Hajrá, pontozz csak le, legyen egy szép napod legalább! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!