Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért vállalnak be úgy...

Sokan miért vállalnak be úgy gyereket, hogy egymás hegyén-hátán vannak, tehát még 2embernek is szűkös a hely, vagy még a szülőknél laknak, és alig férnek el?

Figyelt kérdés
Szegény gyereket miért teszik ki abba a helyzetbe,hogy saját szobája,vagy élettere se legyen?Normális ez?Egy szobában vagy kicsi helyen nyomorogni?
2012. máj. 30. 19:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%
Mert abortusz ellenesek és inkább éhezzen a gyerek,de éljen.
2012. máj. 30. 19:03
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
Mert az abortusz és a gumi drága nekik..
2012. máj. 30. 19:05
 3/26 anonim ***** válasza:
44%

Ez csak mostanában igény,hogy a gyereknek legyen saját szobája. Fel tud nőni külön szoba nélkül is.

Nem mindenki teheti meg,hogy saját lakása legyen. De azért szeretnének gyereket is nevelni. Nem 40 éves korban akarnak szülők lenni.

2012. máj. 30. 19:06
 4/26 anonim ***** válasza:
91%

Naja.. a híradóba is mennyi ilyen van hogy a család nyomorult körülmények között él, egyik szülőnek sincs munkája, segélyekből élnek, és van millió gyerekük(4-5- vagy több). Egyáltalán nem normális ez sztem..

Talán azért vállalnak annyi gyereket mert igy több segély jár és kedvezmény. Elég szomorú..

Ennyi erővel Afrikában miért van annyi szegény gyerek, hogy prostitúcióra kényszerülnek stb.. Mert az emberek szeretnek dugni, de nincs pénz megakadályozni a nemkívánt terhességet.

2012. máj. 30. 19:09
 5/26 anonim ***** válasza:
88%

jó/jogos kérdés.

én sem értem mi értelme van a nyomorba szülni.

de egyébként érdekes, hogy aki megtehetné, hogy eltartson több gyereket is, annak van 1-2, viszont aki még etetni sem tudja, annak van 4-5-6.

érdekes felfogás ez...

2012. máj. 30. 19:14
 6/26 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem mindegy mekkora helyről, és hány gyerekről beszélünk. Pl. egy gyereket be lehet vállalni a szülőkkel egy szobába legalább 4-5-6 évig (ami alatt elég sok minden változhat). Régebben sem volt külön szoba, mégis valahogy felnőttek az emberek. Viszont azzal én sem értek egyet, ha valaki halomra szüli a gyereket a nyomorba (az előző esetben azért messze nincs nyomorról szó). Ha valaki a tökéletes körülményekre vár, meglehet gyerek nélkül marad.
2012. máj. 30. 19:22
 7/26 anonim ***** válasza:
27%
Mert nem akarja,hogy egyedül nőjön fel.
2012. máj. 30. 19:29
 8/26 anonim ***** válasza:
36%
Ha annak idején a dédszüleitek is így gondolkodtak volna erről, akkor ti ma nem élnétek:DD
2012. máj. 30. 19:34
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Sokan úgy vannak vele, hogy majd felnő az a gyerek, csak sajnos sokszor a gyerekek a kárát ennek a nemtörődömségnek. Nekünk egy gyerekünk van (egyenlőre) de mindig piszkálnak, hogy mikor szülök már másikat (mintha lenne hozzá közük). Nálunk az a trendi, hogy mire az egyik 1 éves, jön a következő, és ez így megy 3-4 éven keresztül:(
2012. máj. 30. 19:36
 10/26 anonim ***** válasza:
82%
A dédszüleimék 3-man voltak és mindegyiknek megfelelő körülmény volt biztosítva , jah és a dédszüleim tudtak önerőből házat építeni és volt munkájuk...
2012. máj. 30. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!