Szerintetek nagyon sokan kihasználják az ilyen embereket?
Gyerekként nem jött ki a családjával,de barátai sem voltak,legalábbis normálisak nem,csak olyanok,akik ló helyett szamár.Magyarul ugyanúgy bántották,csak mégiscsak könnyebb egy gonosz barátnőt elviselni,mint egy gonosz családot.Tehát a gonosz barátnővel voltak.
Vannak itt olyan emberek,akik hasonló helyzetben nőttek fel,teljesen magukra hagyva?Milyen életetek lett?Milyen ember lett belőletek?Már jobb?
Egy barátnő, hogy lehet gonosz?
Egyébként nem, ez a te életed és csak te tudsz rajta változtatni. Ne engedd, hogy kihasználjanak. Nekem a gimiben mondta egy kocka, hogy belém mindig belém fognak rúgni, mert olyan tÍpus vagyok. Én csodálkoztam, mert észre se vettem, pedig sok esetben ez volt. Már nincs Így, mert változtattam.
2 Úgy,hogy alátesz.Bár egyszer szerintem ezt mindenki megtapasztalja,nem kérdés.
Hogy tudtál megváltozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!