Meg lehet-e bocsátani, ha a párotok megcsal?
Figyelt kérdés
Gyerekek vannak, 8 éves kapcsolatról van szó, s már a legelején, a terhesség alatt is tudtam, hogy félrelép, azóta pedig folyamatosan. Mentség, ha azt mondom: szeretem? Segítsetek!2009. máj. 22. 11:14
11/65 anonim válasza:
Ha ennyire agresszív,akkor kérj segítséget a családsegítőtől.
12/65 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy valóban szereted, inkább csak meggyőzted magad erről, hogy ne tűnjön a helyzeted annyira kétségbeejtőnek, és könnyebb legyen elfogadni(?).
A férjed a durvaságával tart a házasságban. Lépj ki mielőbb! Magadért és a gyere(ek)ért. Hiszen ők most tanulják a ti példátokon keresztül a családi életet. Biztos vagyok benne, hogy nem ilyet szánsz neki(k)!
13/65 A kérdező kommentje:
Kirúgják. Egyből repül, olyan helyen dolgozik, ha megtudnák, hogy csak egy hajam szála is görbül, repülne. (Bár nem mintha sokat jelentene nekem a munkája, így is a hatórás béremből élünk.)
2009. máj. 22. 11:43
14/65 anonim válasza:
Van egy szervetet csak nem tudom mi a neve,akik segitenek eljönni,ha komolyan gondolod!Az én párom is ilyen volt,hogy tört ,zuzott,ez a gyerekeknek sem jó!Nem szabadott volna eddig várnod:(
15/65 A kérdező kommentje:
11:43-as: most olyat mondok, amin sokan meg fognak botránkozni, de már nem érdekel... Vallásos ember vagyok. Ígéretet tettem neki valamire. S mivel tudom, hogy beteg (szerintetek nem?), így hagyjam magára?
Annyira kettős minden, maradnék, mert tűrnöm kell, mennék, mert már nem bírom, de nem tudok, mert nem hagy...
2009. máj. 22. 11:46
16/65 anonim válasza:
Mindenhol van területileg illetékes családsegítő, ők tudnak tanácsot (jogi, gyámügyi stb.), segítséget adni. Ismerik az anyaotthonos lehetőségeket is, hogy hova mehetnél a gyerekekkel egütt.
17/65 A kérdező kommentje:
Anyaotthon?! Saját lakásom van, itt élünk együtt, nem közös, az enyém! Szerényen élünk, de nem éhezünk, tisztességesen megdolgoztam mindenért! Azért csak nem hagyom, hogy kirakjon...
2009. máj. 22. 11:49
18/65 A kérdező kommentje:
Visszatérve az eredeti kérdésemre: szerintetek semmilyen körülmények közt nem megbocsátható ez? Őszintén...
2009. máj. 22. 11:51
19/65 anonim válasza:
Lehet hogy megbocsájtható ha 20 éves házasság során egyszer előfordult. Akkor sem biztos de lehet. Az hogy folyamatosan semmiképp sem megbocsájtható!!!!
20/65 anonim válasza:
De , megbocsájtható , ha nyitott házasságban éltek és te is élhetetd mellette a saját életedet ! Gondolom ez így nem működne . Az elöttem írók már megválaszolták a kérdést ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!