Ti hány éves gyereket "passzolnátok"le a nagyihoz a szilveszter miatt?
ma 13:53!
Valamit nagyon félreértettél.
Áruld már el mi rossz van abban, ha a férj és a feleség el tud menni pár órára egy moziba kettesben, vagy alkalomadtán bulizni egyet a barátokkal, miközben a nagymama vigyáz a gyerekre?
Nem "lehet", sőt időnként le KELL "passzolni" a gyereket.
Üdv, egy pszichológus
2,5 éves a kicsi és3,5 éves a nagy, bizony a kicsi 1 éves korától alszanak 1-2 havonta a nagyszülőknél 1-2 napot. Sőt bölcsi leállás idején 1 hetet is voltak az egyiknél, még egy hetet a másik nagyszülőnél.:o)
Nagyfiam már 4-6 hós korától hozzá lett szoktatva a nagyikhoz. Imádnak a nagyszülőknél lenni(mind az anyai ágról,mind az apai ágról).
Nekem még nincs gyrekem,de én 1 múltam amikortól rendszeresen aludtam nagyiméknál, 4 éves koromtól szinte gész nyáron ott voltam (10m-re laktak).
Unokahugom és unokaöcsém tavaly másfél és 4 évesen volt 4 (igen,jól irtam) hónapot nagyiméknál az apjuk betegsége miatt,ahogy hazakerültek,pár nap alatt visszarázódtak.
Öcsém viszont már túl van féltve,ő késői gyerek,10 éves,és nem alszik sehol,lesz is vele gond,hogy elszakadjon anyáéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!