Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány éves gyereket "passzol...

Ti hány éves gyereket "passzolnátok"le a nagyihoz a szilveszter miatt?

Figyelt kérdés
Párom kijelentette hogy mi már szülők vagyunk és már többé nem megyünk sehova szilveszterkor.Ezzel nem értek egyet,szüleim is elvittek a mamához és elmentek szórakozni.Egész évben nem megyünk sehova,még egy az éjszaka sem jár már nekünk?
2011. dec. 29. 09:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

ma 13:53!

Valamit nagyon félreértettél.

Áruld már el mi rossz van abban, ha a férj és a feleség el tud menni pár órára egy moziba kettesben, vagy alkalomadtán bulizni egyet a barátokkal, miközben a nagymama vigyáz a gyerekre?

2011. dec. 29. 14:00
 22/25 anonim ***** válasza:
áprilisban született a kislányunk és megyünk szilveszterezni a férjemmel.igaz,h csak kb. öt percnyire otthonról,de elmegyünk,nagyszülei napi szintén vannak a gyerekkel,kétlem,h bármi törést okozunk ezzel az életében.megfurdetjuk,lefektetem,és megyünk én meg sztem hazajövök éjfél után..ket évesen szerintem már a távoli nagyinal is aludhat nélkülünk..nem értem mit kell ezen hisztizni,gyerekként én is imádtam a nagyszuloknel aludni.
2011. dec. 29. 14:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem "lehet", sőt időnként le KELL "passzolni" a gyereket.

Üdv, egy pszichológus

2011. dec. 29. 15:51
 24/25 anonim ***** válasza:

2,5 éves a kicsi és3,5 éves a nagy, bizony a kicsi 1 éves korától alszanak 1-2 havonta a nagyszülőknél 1-2 napot. Sőt bölcsi leállás idején 1 hetet is voltak az egyiknél, még egy hetet a másik nagyszülőnél.:o)

Nagyfiam már 4-6 hós korától hozzá lett szoktatva a nagyikhoz. Imádnak a nagyszülőknél lenni(mind az anyai ágról,mind az apai ágról).

2011. dec. 29. 21:47
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs gyrekem,de én 1 múltam amikortól rendszeresen aludtam nagyiméknál, 4 éves koromtól szinte gész nyáron ott voltam (10m-re laktak).

Unokahugom és unokaöcsém tavaly másfél és 4 évesen volt 4 (igen,jól irtam) hónapot nagyiméknál az apjuk betegsége miatt,ahogy hazakerültek,pár nap alatt visszarázódtak.

Öcsém viszont már túl van féltve,ő késői gyerek,10 éves,és nem alszik sehol,lesz is vele gond,hogy elszakadjon anyáéktól.

2011. dec. 30. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!