Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Párom inkább...

Ti mit tennétek? Párom inkább otthon ülős, én szeretnék emberek közt lenni?

Figyelt kérdés

A középiskolás bulik kivételével soha nem voltam még szórakozni. Reméltem, hogy a párom elvisz majd, de ő inkább szeret otthon lenni. Barátnőim sincsenek, de ha lennének se mennék nélküle.

Jön a szilveszter és szivesen elmennék valahová, ő inkább filmet nézne otthon, eddig mindig így teltek az alkalmak. Idén eljönne velem, de nem tudom mit tegyek. Ő csak miattam jönne és tudom hogy nem érezné jól magát.

Így én sem tudom, van-e kedvem, legyen-e kedvem menni.

2011. dec. 28. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel az egésszel az a baj, hogy folyamatos kompromisszumot igényel. Maximum azt tudjátok megtenni, hogy egyszer egyiknek az akarata lesz, másszor a másiké. És aki éppen enged, az próbáljon meg nem rossz képet vágni hozzá, mert a másiknak is elmegy a kedve mindentől. De ezt csakis kölcsönös akarattal tudjátok véghezvinni, mindkettőtöknek akarnia kell. Ha nem megy, akkor még lehet egy megoldás, hogy másokkal, barátnőiddel mész el szórakozni, a párod pedig otthon marad.
2011. dec. 28. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja hogy most nézem, nincsenek barátnőid. Próbálj ismerkedni, nem tudom tanulsz-e vagy dolgozol, munkahelyen, suliban nincs valaki, akivel kicsit "össze tudnál jönni" barátilag?
2011. dec. 28. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Épp munkát keresek, ami nem egyszerű.
2011. dec. 28. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
A szilveszterezés nagyon sokba kerül,és mindenhol tömeg van. Sokkal jobb otthon,vagy barátokkal,mint kint az utcán vagy valamilyen szervezett buliban.
2011. dec. 28. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem mennék szívesen nélküle, valahogy közösen kell megoldanunk.

Furcsa helyzet, azt hiszem nem erre számítottam az elején, de szeretem és inkább visszafogom magam.

Rossz, hogy azt sem tudom milyen elmenni valahová. Nekem hiányoznak az emberek, állandóan itthon vagyok, úgy érzem már az is elég volna ha lenne munkám, de most se ez se az.

2011. dec. 28. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk emiatt lett vége a párommal. Mivel tényleg folyamatos kompromisszumokra volt szükség, de nálunk eléggé ki volt éleződve a helyzet, ő nemhogy bulizni nem akart menni, de még csak moziba, étterembe, stb. se. Én meg annál jobban. Szilveszterünk is olyan volt hogy tervezgettünk ezt azt, majd 3nappal előtte bejelentette hogy menjek nyugodtan nélküle, mert ő inkább otthon marad. Sajnos 3 évnél tovább nem bírtuk az ilyen szintű különbözőséget.

Szerintem gondold át hogyha engedsz neki, és otthon maradsz vele, akkor nem maradnak e benned rossz érzések. Vagy vidd magaddal, mérlegelni kell

2011. dec. 28. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a szórakozást félreteszed, van-e bármi más közös programotok, ahove el szoktatok járni, amit együtt csináltok?
2011. dec. 28. 18:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Van, igen. Mindent együtt csinálunk amit csak tudunk. Nekünk hobbi a főzés, sütés, kirándulás, stb. Csak tudod ezek mind kétszemélyes programok, ami nagyon szuper, de barátaink nincsenek.

Szeretem, ha emberek vannak körülöttem, nekem nagyon fárasztó ez az állandó itthon ülés, sokat vagyok egyedül.

2011. dec. 28. 18:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Változott azóta a helyzet?
2012. ápr. 23. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!