Miért ilyen rosszindulatúak az emberek? (otthon végezhető munka)
ahol először pénzt kérnek: 100%-ban átverések.
[Nem tudom, hogy a kárvallottak adják-e fel a következő hirdetést, ez egyáltalán nem biztos]
Sok esetben igen, az egyik, amit kaptam, annak a levelében is van rá utalás, hogy ő is úgy kapta ezt. A másik esetén meg rákérdeztem az adózásra, és passzolta a kérdést, mondván ő is úgy kapta ezt!
Nézd csak meg a sok egyforma szövegű hirdetést! Egy részük az Átverő Bt-től (természetesen ez csak egy fiktív név) jön, a másik meg XY-tól, aki ugyanolyan bepalizott ember, mint én lennék, ha nem lennék résen!
Én nem azokat hibáztatom akik feladják ezeket a hirdetéseket.Hiszen a mondás is mondja
"amíg lószar van addig légy is lesz"
Vagyis amíg ennyi hiszékeny ember van addig lesznek átverős emberek is.Annyiszor elmondjuk itt is,és szinte a csapból is az folyik,hogy NE FIZESS ELŐRE MUNKÁÉRT! Mert azok mind csalások.
Ha valaki ezek után még mindig fizet 2-3 ezreket az meg is érdemli hogy becsapják..ennyi..Nemmásokat kell hibáztatni a saját hülyeségünk miatt..
Tudod,én abban hiszek,hogyha eljönne az az idő hogy már senkit nem lehetne így bepalizni akkor nem lenne érdekük a csalóknak sem az átverés..(nem tudnának megélni belőle)
"Én nem azokat hibáztatom akik feladják ezeket a hirdetéseket."
Ja, végülis inkább köszönjük meg nekik, hogy így is nevelik a népet. Aki meg hazafelé leüt és kirabol, azt se hibáztassuk, mert most már legalább tudod, hogy nem szabad arrafelé sötétben egyedül sétálni. Majd ha nem sétálnak ott a népek, akkor nem lesznek bűnözők, mert nem élnek meg belőle..
Valahogy így gondoltad?!?
ma 09:02
Ne forgasd ki a szavaimat!
Én csak azt mondom,hogy azok akik feladják ezeket a csalási hirdetéseket csak azért tudják megtenni,mert mindig akad egy balek akit be tudnak hálózni.
Ha SENKI nem lenne annyira hiszékeny,és végre felfogná,hogy a MUNKÁÉRT NEM MI FIZETÜNK ELŐRE hanem nekünk fizetnek,akkor a csalók is hiába adják fel a hirdetésüket nap mint nap,ha senki nem lesz aki fizessen nekik..
Saját magunkat kell megváltoztatni gondolkodásmódban,és nem másokat okolni a butaságunkért..
Annyiszor elmondják itt is sokat hogy minden olyan munka ahol pénzt kérnek előre az csakis átverés lehet!
Ha nem olvass újságot az illető,vagy nem néz tévét,esetleg nem néz utána a neten,legalább az embereknek akik óva intik azoknak kéne hinni..
"legalább az embereknek akik óva intik azoknak kéne hinni.."
És mégis miből gondolod, hogy akár a kérdező, akár bárki, akit átvertek, előtte olvasta, amit mások leírtak?!? (Arról nem is beszélve, hogy a jószándékú buta emberek jó dolgoktól is óva intenek, csak azért, mert az ő gyerekes világukba az nem fér bele.)
ma 09:59
ne nevettess már!
-Néz tévét az illető? (mondjuk van aki nem)
-Hallgat rádiót? (tegyük fel azt sem)
-Olvas újságot,olvas neten?? ( bár kétlem hogy lenne olyan aki ezt sem csinálja de tegyük fel hogy van ilyen ember aki ezt sem teszi meg)
- vannak kollégái,rokonai,barátai akik elmondják hogy a tévében láttam,rádióban hallottam,olvastam a neten hogy ezek mind csalásokra épül..(ezt már senki nem mondhatja hogy nincsenek ilyen emberek körülötte)
Akárhogy vesszük a környezetünkben igenis van egy forrás ahol megtudja hogy NEM SZABAD ELŐRE FIZETNI MUNKÁÉRT MERT CSALÁS!
Ha egyik sincs akkor hol él az illető? A holdon???
-nem is olyan régen volt a fókuszban pont erről szó.
(ha tudnám hogy melyik időpont volt,és tudnám hogy kell utána járni,megkeresném a riportot és belinkelném szívesen
- Nem is olyan régen pár újságban elmondták hogy bizonyos piramis játékokkal,és bedolgozós munkákkal vigyázzunk..
-nem is olyan régen a petőfi rádióban egy ügyvéd beszélt arről hogy milyen "ál" cégeket pereltek be,mert becsapták az embereket.
A neten meg magad is találhatsz erről sok infót.Akár itt a gyakorin is.Csak elő kell keresni a régi kérdéseket ami kábé így kezdődik "szerintetek ez valós meló lehet??"
De nem kell ahhoz nagy ész,hogy tudjuk bizony átveréssel van dolgunk..
Mert ki az a lökött aki elhiszi,hogy napi 3-4 óra melóval,otthon dolgozhat havi 200-300 ezer forintos fizetésért?és ezért nem kell mást csinálnia csak borítékolnia..Tényleg van aki ezt elhiszi?? Na azt akkor nagyon tudom sajnálni..Ezzel le is zártam a veled való vitát..(tudod okos enged....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!