Ki tud otthon végezhető bedolgozói munkát? Ami nem átverés hanem valós munka igazi fizetéssel
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 17:16
1/6 anonim válasza:
áá én már hetek óta keresek neten de csak kamu mind(előre kérnek pénzt) de ha valaki tud engem is érdekel
2/6 anonim válasza:
3 féle van:
1. MLM
2. telekarketing (Baromira unom, hogy hetente többször is ráma akarnak sózni egy üdülést; egy termékbemutatót; vagy egy eü szűrést, ami biztos termékek rámsózásával jár majd.)
Szóval aki szereti az anyázásokat és a lecsapott telefonokat, és a 10 esetből 11 elutasítást, és hajókötélidegekkel és birkatürelemmel rendelkezik, az vágjon bele nyugodtan.
3. átverés
4/6 anonim válasza:
00:02, mindhárom egy nagy kamu amit felsoroltál. A netes munkák 100%-a átrázás.
5/6 anonim válasza:
én egy cégnek csinálok fordításokat angol,német nyelven.
havonta kapok érte pár ezer forintot.kb heti 2 órás itthoni munka.
ilyen is van.
6/6 anonim válasza:
Én is itthoni munkát végzek, tehát van ilyen, igaz 3milliót kezdésként bele kellett rakni! :D
De amúgy félre téve a félig meddig viccet, otthon végezhető munka van, részben legalább is, de az nem Magyarországon, illetve 100ból 99 kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!