Tényleg nincs igazi otthon végezhető munka? A Távmunka Klub is tényleg átverés?
Ezt még hányszor kérdezitek meg? Kismilliószor le lett írva, hogy ahol NEKED KELL FIZETNI az tuti átverés, a többivel talán kereshetsz pár forintot.
Lehet otthon kattintgatni különböző weboldalakon és ha állandóan a gép előtt ülsz és kattintgatsz, akkor talán 1-2 év alatt összejön annyi pénz, hogy kifizessék neked - persze csak ha közben nem szűnik meg a cég.
Lehet MLM-ezni minden formában.
Lehet saját kezűleg készíteni dolgokat és aztán neten árulni. Ezt akkor javaslom ha ügyes kezed van és a marketinghez is értesz picit.
Lehet fordítást, programozást, weblapszerkesztést vállalni ha vannak kapcsolataid.
Bele lehet önállóan kezdeni egy vállalkozásba - akár mellékállásban - ha van valami olyan végzettséged, ami alkalmassá tesz erre. Én például mérlegképes könyvelő vagyok és másodállásban itthon könyvelek. Azért másodállásban, mert nincs annyi kliens, hogy meg tudjak élni kizárólag ebből és a főállásomat is szeretem. Mondjuk még csak 1 éve csinálom, de azért egészen jól alakul a dolog.
Olyan dologra ne várj mint régen a borítékolás volt meg ilyenek. Erre inkább befogja a cég a titkárnőt vagy a takarítónőt. Hülye lenne megbízni vele bárkit, ha az alkalmazottak ingyen is megcsinálják mivel meg akarják tartani az állásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!