Emberek! Mikor fogjátok fel, hogy itt nyugaton teljesen más a szélsőjobb jelentése, mint otthon? Fölösleges tehát felháborodni ha egy nyugati merénylőt szélsőjobbosnak bélyegeznek, hiszen az, de itteni értelemben.
Igazad van,külföldön más a szélsőjobb jelentése.De ez akkor sem jogosít fel senkit,hogy tömegmészárlásba kezdjenek.
Voltaképpen a srácnak volt valami gondja,és most a szélsőjobb politikai nézettéhez kapcsolja..
Én egyszerűbb magyarázatot látok ebben.A srácnak pusztán csak elege lett a sok bevándorló idegenekből.Amikor már úgy érzi hogy a saját szülőhazájában el van nyomva a sok fekete,pakisztáni,indiai és egyéb bevándorlók miatt.
Egyébként ez sajnos egyre több helyen hangoztatják..Angliában is többször hallottam már mérges alkoholos mámorában lévő angoloktól,hogy a tökük tele van a sok bevándorlókból,és szívük szerint csak egy jó kis géppuska kéne...Van aki nem csak beszél róla,hanem meg is teszi..
Itt, nyugaton?
ezen jót röhögtem...
ma 15:23
Élő példa vagy, miért a legrosszabb választás a szélsőjobboldal.
A szélsőjobb mindenhol a "mások" elutasítását jelenti. Értsd: mindenki akinem olyan, mint az adott nép. Ha ez így van, és ti itt más kérdéseknél a Jobbik arab-barátságát pedzegetitek, akkor a Jobbik mitől szélsőjobboldali párt?
A Lajta két oldalán eleve más a jobb- és baloldal szerepe.
"Ha ez így van, és ti itt más kérdéseknél a Jobbik arab-barátságát pedzegetitek, akkor a Jobbik mitől szélsőjobboldali párt? "
akkor másképp fogalmazok: a Jobbik maga sem tudja, hogy milyen párt, de a szavazói tudni vélik.
Így most jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!