Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 8 hónapja nem vagyok már...

8 hónapja nem vagyok már otthon szerintetek ezalatt az idő alatt romlott-e Magyarország helyzete vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 14:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Igen.
2011. máj. 2. 14:51
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
Sokat!
2011. máj. 2. 14:51
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát az nem jo:( csak mert skypon beszélek a haverjaimmal azok semmit nem mondanak erről de nem is kérdezek mondjuk. De ha vmi felnőtt ismerősömmel beszélek folyamatosan erről van szó ..
2011. máj. 2. 14:53
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem, szerintem nem romlott, de nem is javult.
2011. máj. 2. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
szerintem meg nem romlott
2011. máj. 2. 14:56
 6/18 anonim ***** válasza:
A közbiztonság az rengeteget romlott, bár a kormány szerint semmi gond, de nézd meg a KSH adatait, és azok ezt fogják bizonyítani.
2011. máj. 2. 14:59
 7/18 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
79%
Hát jobb nem lett semmivel az biztos.
2011. máj. 2. 15:10
 8/18 anonim ***** válasza:
41%
Mi 4 év után úgy döntöttünk,hogy hazamegyünk..Mi is előtte érdeklődtünk,hogy mennyre rossz a helyzet..Ilyenkor persze a rokonokat,barátokat kérdezzük meg.Mind panaszkodik,hogy kevés a pénz,hogy szinte semmire sem elég..De mégis viszonylag jól élnek..Laptop,drága bútorok vásárlása,nyaralás, húst esznek hússal..Ezért nem értem,hogy akkor miért is panaszkodnak,ha jól elvannak??Szóval én nem csak így de tavaly amikor nyaralni hazajöttünk,nem tapasztaltam nagy szegénységet..inkább csak a nagyobb sírást...
2011. máj. 2. 15:19
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Most mit mondjak erre?

Nagyon sok ember alig bír megélni, még akkor is, ha félhalottra dolgozza magát, a cigányok egyre jobban elszaporodnak és gyilkolnak minket, az ország vezetése olyan korrupt és szemét, hogy ez rányomja a bélyeget az egész magyar nép hangulatára és kedvére.

A gazdagabbak is azért panaszkodnak, mert érzik, hogy valami nincs rendben a magyar néplélekkel, hogy ennek nem kellene feltétlenül így lennie, hogy lehetne sokkal jobb is. De mivel anyagias a gondolkodásuk, a rossz érzést azzal hozzák összefüggésbe, hogy "kevés a pénz", mivel nem tudják másképp kifejezni magukat.

2011. máj. 2. 15:29
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen rossz volt külföldön?
2011. máj. 2. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!