Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 8 hónapja nem vagyok már...

8 hónapja nem vagyok már otthon szerintetek ezalatt az idő alatt romlott-e Magyarország helyzete vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 14:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:19

Nem arról van szó hogy rossz volna kint,hanem arról,hogy lassan már otthon is megkeressük azt a pénzt amit itt kint.

Már ott tartunk,hogy ha kifizetjük a drága lakbért,és egyéb dolgokat,akkor csak annyi pénz marad ami kajára elég..

Ez otthon is meg lenne..(van lakásunk,csak üresen áll jelenleg) A családom és a barátok sem gazdagok..Munkás emberek,és mégis tök jól elvannak..Akkor meg miért legyünk olyan messze ha otthon is tudunk így élni?

2011. máj. 2. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A kisvárosban ahol élek romlott a közbiztonság és bezárták a legnagyobb gyárat :/ Itt sajnos romlott a helyzet:(
2011. máj. 2. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha már van neted, miért nem kattintsz rá a hírportálokra? Naprakészen ismernéd az ország helyzetét.
2011. máj. 2. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:

15:33

Ez érdekes. Én most találgatom, hogy hová lenne érdemes megpattanni, mert itthon nem lehet nem hogy előre jutni, de semmihez nincsen elég lehetőség. Ezek szerint dolgozni már külföldön sem érdemes?

2011. máj. 2. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Mint politikához nem értő ember, úgy vettem észre, hogy romlott. Mondhatni "egyre nagyobb a csóróság".
2011. máj. 2. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos az egész ország egy kiszolgltatott, tehetetlen pályán van, és folyamatosan egyre rosszabb. Persze ez nem egy látványos dolog, de szinte biztos vagyok benne, hogy amikor stagnálni látszik, valójában akkor is lassan, fokozatosan rosszabbodik a helyzet.
2011. máj. 2. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy már itthon, miért érdekel pont most?

Miért nem tájékozódsz a netről vagy jössz vissza és győződsz meg magad az itteni helyzetről?

2011. máj. 2. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne gyere haza!!

Ezt nem viccből írom!

Lehet hogy sokan még nem sejtik vagy érzik, mekkora sz@r kezd itt kialakúlni! Egyre nő a munkanélküliség, a kormányunkmeg még erre ráerősít az elvonásokkal, a munkavállalók ellehetetlenítésével, az adó rendszer megváltoztatásával. Az az, minden egy irányba mutat, a belsőfogyasztás visszafogása. Az az, mégnagyobb lepusztultság.

2011. máj. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!