Hogyan bírjam jobb belátásra a sógornőmet?
A lány most gimi elsős. Idén először engedték meg a szülei, hogy otthon, nélkülük szilveszterezzen (mondjuk úgy, hogy szülők nélkül). A sógornőm úgy gondolta, hogy áthívja a 2 legjobb barátnőjét és hármasban ellesznek egész este. Csak nem gondolt arra, hogy mi haza jövünk a párommal s mi otthon leszünk. Mi nem megyünk sehova, se kedvünk, se pénzünk nagy bulihoz, ezért áthívtuk néhány barátunkat. A párom tesója kiakadt, azóta sír, hogy akkor inkább elmegy az egyik lány szüleihez, de velünk nem akar lenni. Megígértük neki, hogy nem mennénk be a szobájába, jöhetnének velünk "bulizni", meg társasozhatnak majd, amikor mi játszunk. De nem akar. Most mi vagyunk a bűnösök, pedig mi szívesen látnánk, sőt, én tényleg szeretném....próbáltam mondani, hogy azért még mindig jobb 22-24 évesekkel, mint 50 en túliakkal, de kész, nem tárgyal.
Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, mit mondjak neki???
22-L
Mi egyszerűen nem tudunk máshova menni, tehát ha nem is hívnánk át senkit, ketten akkor is otthon lennénk...
Ha belegondolok én ennyi idősen boldog lettem volna ha a "nagyokkal" bulizhatok, jöhetek-mehetek.
Sajnálom, hogy ezzel megbántjuk.
Sumákolni akar a leányzó, valószínűleg nem a két legjobb barátnőjét akarta meghívni... És mivel ti otthon lesztek, ezért keresztbe húztátok a tervét.
Ha ő normális bulit szeretett volna otthon a két barátnőjével, tökéletesen megfelelt volna neki, ha a saját szobájában lettek volna. Így viszont ki van akadva. Nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!