Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam jobb belátásra...

Hogyan bírjam jobb belátásra a sógornőmet?

Figyelt kérdés

A lány most gimi elsős. Idén először engedték meg a szülei, hogy otthon, nélkülük szilveszterezzen (mondjuk úgy, hogy szülők nélkül). A sógornőm úgy gondolta, hogy áthívja a 2 legjobb barátnőjét és hármasban ellesznek egész este. Csak nem gondolt arra, hogy mi haza jövünk a párommal s mi otthon leszünk. Mi nem megyünk sehova, se kedvünk, se pénzünk nagy bulihoz, ezért áthívtuk néhány barátunkat. A párom tesója kiakadt, azóta sír, hogy akkor inkább elmegy az egyik lány szüleihez, de velünk nem akar lenni. Megígértük neki, hogy nem mennénk be a szobájába, jöhetnének velünk "bulizni", meg társasozhatnak majd, amikor mi játszunk. De nem akar. Most mi vagyunk a bűnösök, pedig mi szívesen látnánk, sőt, én tényleg szeretném....próbáltam mondani, hogy azért még mindig jobb 22-24 évesekkel, mint 50 en túliakkal, de kész, nem tárgyal.

Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, mit mondjak neki???

22-L

2011. dec. 21. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Annyit, hogy így jártál. Akármit mondhatsz neki, úgysem felel meg, csak az, ha elmentek otthonról. Ti meg nem fogtok elmenni, így fölösleges minden további magyarázkodás. Ez van.
2011. dec. 21. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Klassz annak aki így látja az életet.
2011. dec. 21. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem tehetsz semmit, nyilván nem mondasz le az ő javára a saját programodról. Majd ha vége, akkor szép lassan egyre kevésbé lesz fontos, aztán remélhetőleg elfelejti. Sokkal idősebb vagyok nála, de tisztán emlékszem arra az érzésre, ami szerintem most benne van. Ez lett volna az első, hogy nagylánynak érezheti magát és borult a program. Nem hiszem hogy az számít, mit csináltok vagy zavarjátok-e.
2011. dec. 21. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi egyszerűen nem tudunk máshova menni, tehát ha nem is hívnánk át senkit, ketten akkor is otthon lennénk...

Ha belegondolok én ennyi idősen boldog lettem volna ha a "nagyokkal" bulizhatok, jöhetek-mehetek.

Sajnálom, hogy ezzel megbántjuk.

2011. dec. 21. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez most így jött össze és lesz még ilyen sok az életében, hogy keresztülhúzzák a számításait, csak még nincs hozzászokva. Legyél vele megértő, de ne érezd rosszul magad, valamikor meg kell tanulnia, mi a kudarc és hogy kell feldolgozni.
2011. dec. 21. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Sumákolni akar a leányzó, valószínűleg nem a két legjobb barátnőjét akarta meghívni... És mivel ti otthon lesztek, ezért keresztbe húztátok a tervét.

Ha ő normális bulit szeretett volna otthon a két barátnőjével, tökéletesen megfelelt volna neki, ha a saját szobájában lettek volna. Így viszont ki van akadva. Nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen!

2011. dec. 22. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kíváncsi vagyok ma "jobb" napja van-e?
2011. dec. 22. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!