Mit csináljak szilveszterkor? :S (bővebben lent)
Én is ennyi idősen otthon voltam, hiába voltak barátaim. Engem nem engedtek el, így én otthon maradtam, és azon agyaltam, hogy a többiek milyen jól szórakoznak.
Csinálhatsz magadról új fotókat, elkezdhetsz blogot írni a 2012-es évedről (juj de furi így leírni) magazinokat nézhetsz (vegyél januári magazinokat: Cosmo, Im, Glamour, Joy, Bravogirl, amit szeretsz, de addig ne olvass beléjük) Csinálj egy finom kakaót, vagy ha szüleid megengedik egy sör (citromos) társaságában feküdj be az ágyadba. Nézzél Bridget Jonest, vagy Twilightot, vagy bármelyik kedvenc filmed. Készíts popcornt, vagy kanalazz fagyit közben...Meglátod, hamar el fog telni az idő. És egész idő alatt azon fogsz agyalni, hogy mit csinálj a következő évben. Inspirációt fognak adni az újságok, a filmek, esetleg a blogírás, de egy egy zene is.
;) A következő évben pedig remélhetőleg (barátokkal) elmehetsz bulizni! ;)
én is Pest közelében lakom (15 km-kőnél ..:D)!
figyelj én két barátnőmmel beszéltem meg de akár még te is jöhetnél.. ők is nyitottak szerintem tök jó buli lehetne..:))
vagy előszilveszterezhetnénk cska te meg én. átjönnél és úgy csinálnánk mondjuk 30-án vagy 29.én mintha szilveszter lenne. 31-ét meg csak átalszod simán és úgy lépsz át az újévbe mintha hajnalig együtt mulattunk volna!
mondjuk én 14 éves vagyok, ha ez akadály..
írj privit :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!