Mit csináljak szilveszterkor? :S (bővebben lent)
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nincsenek barátaim (már mindent megpróbáltam ez ellen, nem kérek tanácsot ezzel kapcsolatban) ezért itthon kell töltenem a szilvesztert mint az előző években. A szüleim egyedül nem engednek el sehova (és senki sincs aki velem jönne bárhova is) itthon pedig nagyon unatkozni fogok és rosszul fogom magam érezni mert arra fogok gondolni hogy mások éppen a barátaikkal buliznak. Mit tegyek hogy ne érezzek így? :(2011. dec. 18. 16:56
11/11 anonim válasza:
én is itthon leszek 16/l és azon fogok gondolkozni egy ideig hogy nincs egy olyan barátnőm se aki velem lenne ilyenkor vagy elhívna valahova. Aztán valószínűleg krimit olvasok vagy írogatok valamit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!