Örülnél neki ha szilveszterkor lenne a születésnapod? Miért igen, ha igen, és miért ne, ha nem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:36
1/26 anonim válasza:
igen: talán akkor többször tartanám nem 5évbe egyszer
nem: nem szeretnék más ünneppel osztozni.xD
2/26 anonim válasza:
Szerintem belőlem semmi különösebb érzést nem váltana ki. Nem érdekel, mikor van a szülinapom. :D Neked holnap lesz?
3/26 anonim válasza:
Nekem a névnapom van akkor. Szerintem nagyon buli, mindenki velem foglalkozik!
4/26 anonim válasza:
Nem. Az enyém karácsonykor van, és talán a szilveszter lenne az egyetlen nap, ami még rosszabb..xD
5/26 anonim válasza:
Nekem elég nyûg,hogy karàcsony napjàn van minden egy nap,szüli,névnap és a karàcsony ebbõl adódóan még sohasem fujtam gyertyàt,és most màr meg babonàból sem akarok.
6/26 anonim válasza:
Nekem ma van.. Szilveszter elött 1 nappal.
Hát... jó is lenne és rossz is lenne ha 31.-én lenne:D
Igen: Jó nagyot partiznék:D
rossz: én se akarok osztozni ünneppel.:D
7/26 anonim válasza:
Én örülnék neki. Minden év jól kezdődne és végigbuliznám a szülinapomat :D
8/26 A kérdező kommentje:
Boldog szülinapot utólag is mindenkinek aki karácsony táján született,és a 30-án született válaszolónak is!
És igen,nekem holnap lesz,de nagyon nem várom.Valahogy jobb lenne,ha nem kéne "osztozni" az ünneppel,de ez legyen a legnagyobb problémám..
2010. dec. 30. 22:49
9/26 anonim válasza:
Nem örülnék neki, ha szilveszterre esne a szülinapom. Egyrészt belegondolnék abba, hogy szegény anyám pont szilveszterkor (vagy bármely más ünnepen) szenvedett értem, másrészt én se akarok osztozkodni más ünnepen. Akkor minden évben ki lenne spórolva a tortám vagy ajándékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!