Hogyan érezted magad a 18. születésnapod előtt? Milyen érzelmeid voltak a családoddal, életeddel kapcsolatban ekkor?
Figyelt kérdés
Én bevallom félek. 15 éves koromtól párommal élek,tehát a felelősség nem lesz új. De valahogy mégis félelemmel tölt el ez a szám,pedig mint a megváltót várom közben,hogy túl lehessek a hivatali és családi sárdobáláson... Mi a véleményed? Saját tapasztalat?2011. szept. 2. 13:22
1/21 anonim válasza:
Nem fog változni semmi, engem nem érdekelt anno tudtam mit akarok elérni, és hogyan.
23/N
2/21 anonim válasza:
Én is rágörcsöltem picit és nem lett semmi másmilyen :) A mostani 19. szülinapom valahogy jobban megviselt :D
4/21 anonim válasza:
Ne görcsölj annyit, inkább szívj egy kis vizipipát :D
5/21 anonim válasza:
ugyan olyan mint más szülinap.Nekem nem jelentett semmit.Ne várj tőle csodát.Egy évvel idősebb leszel és kész.
6/21 anonim válasza:
ugyanazt, amit minden más szülinapom előtt :D nem volt semmi különbség
7/21 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Nem változik meg az életed
8/21 anonim válasza:
Szerintem semmi új nem fog érni, nagykorú leszel, fogyaszthatsz törvényesen is alkoholt, beválthatod a kaparós sorsjegyet, stb... Arról viszont mesélnél légyszives, hogy miért a pároddal élsz 15 éves korod óta? Csak kíváncsi vagyok.
10/21 anonim válasza:
Egyik ismerősöm 15 évesen házasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!