Hogy telt a 30. születésnapod? Milyen ajándékot kaptál?
Főztem sütöttem magamra, a torta amit rendeltünk szar volt, tiszta tejszínhab (szatmári szilvatorta).
Az uramtól kaptam egy kosár liliomot. Tesómtól valami apróságot, ilyen kerek évfordulóra talán megerőltethette volna magát. Az uram meg azt mondta, hogy rosszkor van a szülnapom, rá 3 napra meghalt az anyja.
nekem még nem volt, majd 7 év múlva, de egyik rokonomnak most volt.
Tartottak otthon egy bulit - süttettek csülköt meg a férje még készített más kaját is, sógornője meg anyósa sütöttek pogácsát,sütit,tortát, az ünnepeltnek nem kellett,csak max. besegített. Voltunk kb 20-30-an, ottalvós buli volt :)
Tőlünk (többen a meghívottak közül összedobtuk rá a pénzt) wellnes hétvégét kapott (természetesen 2személyre,h a férjével mehessen), anyukája és az anyósa pedig vállalták hogy a hétvégére vigyáznak a két rosszcsontra (6 és 4 éves fiai vannak). A férjétől mosogatógépet kapott. Aztán meg mindenki hozott valami kisebb ajándékot (kávéscsészék,tál,dísztárgyak stb.) meg virágot.
jó buli volt, az ajándékoktól meg meg is hatódott,elpityeredett. Főleg a wellnes hétvége nagyon jól jött,mert hát mióta gyerekei vannak nem nagyon sokat voltak kettesben a férjével (persze 1-2órákat igen,max 1napot), szóval rájuk is fért egy kis lazítás :)
Rémes volt.
A barátnőm bulit szervezett, pedig kifejezetten kértem, hogy ne tegye. Engem megviselt, hogy ilyen "öreg" lettem. Persze ez a bulin is meglátszott. Amikor a kb.20 vendég távozott, én még órákig bőgtem és vádoltam a lányt.
Ajándékba sok vicces kacatot kaptam, meg persze a családomtól normális dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!