Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülnél neki ha szilveszterkor...

Örülnél neki ha szilveszterkor lenne a születésnapod? Miért igen, ha igen, és miért ne, ha nem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23:21-es vagyok. Holnap -- azaz 20 perc múlva -- leszek 26 éves. :D
2010. dec. 30. 23:39
 22/26 A kérdező kommentje:
én meg 14,de úgy igazán a 16ot várom.
2010. dec. 30. 23:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Isten éltessen mindenkit aki mostanában tartja a szüli/névnapját. Na meg BUÉK is lesz "nemsoká'" :D

Én nem tudom eldönteni hogy az lenne-e rosszabb hogy szilveszterkor van a szülinapom, vagy az ahogy most, sulikezdéskor -.- xD

2010. dec. 31. 00:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem örülnék a szilveszeternek,mert annak örülnék,ha tudtam volna még néhány percet várni,és nem dec.23-án,hanem,dec.24.-én születtem volna.Így is mindig egyben tartja a családodm a szülinapomat a karácsonnyal,úgy hogy semmi hátrány nem érne,ha 24.-én születtem volna.Nagy szívfájdalmam ez,mert akkor mondhatnám hogy engem a jézuska hozott.Így meg nem mondhatom,igaz pár precen múlott..
2010. dec. 31. 00:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Anyósom szilveszteri születésű. Pont nemrég mondta, hogy ha valaki megint malacot mer vinni neki szülinapjára, leharapja a fejét :)
2010. dec. 31. 09:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Párom apujának 30-án van a szülinapja... Nekem meg karácsonykor a NÉVNAPOM van. Na az a sz.r...26l
2012. febr. 9. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!