Fiatalok! Ti mentek valahova szilveszterkor?
én csak a barátomhoz megyek idén :)
ne érdekeljen, ha lúzernak néznek, csak meséld el, hogy milyen jót kajáltál elsején :D
18/l
Én nagyon ritkán járok el így szórakozni, tehát bulizni.
Most van szilveszteri hangulatom, meg kedvem is van bulizni:)
Én egy közeli kis faluba megyek szilveszterezni.5-en leszünk.A legjobb barátnőm, a barátnőm unokabáttya és két haverja és én:) Nem nagy buli lesz, de biztos jól el leszünk.
Bár én csak a két stácot nem ismerjük barátnőmmel.
Persze, csak ha elengednek!
15/L
Egyáltalán nem gáz, hogy nem mész bulizni.
Én a párommal és a családommal töltöm az estét, de kinézünk a város főterére, ott lesznek koncertek, forralt bor-kürtőskalács-lepény... Ez jónak ígérkezik, bár sokat nem fogunk fagyoskodni...
Szerintem a Te közeledben is van vmi hasonló program, ingyenkoncert, utcabál, ezekre érdemes kinézni egy picit, ha nem is éjfélig. Így mégis azt mondhatod, hogy voltál valahol (bár tényleg nem ez számít)!
:) Na ez jó, nem csak én fogok otthon ülni:) Lehet, h még olvasni is lesz időm, vagy vigyázni a kutyulira:D
De egyénként olyan érzés már, mintha kinőttem volna ebből a bulizás dologból:S Nyáron valahogy nagyobb kedvem van menni, akkor jóidő van, lehet sétálni stb, de akkor is csak 1 házibuliba tudok menni, a sajátomba xD vagyis a tesóméba. A legjobb bnőm nem hív sehov,a nem is keres, mással megy bulizni, én meg csak vele tudok.. Most szerencsére más hívott el szilveszerkor, de másik városba van és nincs kedvem ehhez a szervezkedéshez:/
1. válaszoló vagyok. Nővéremnek nincs kedve menni, soha nem volt az a bulizós típus.
Én meg nem igazán tudok hova menni. Szüleim nem engednek el uncsitesómékhoz, mert messze laknak, a környéken meg semmi értelmes nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!