Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért csinálja velem ezt az...

Mért csinálja velem ezt az anyám? (állandóan valaki kifogást talált, hogy ne engedjen el valahova)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és fiú. Tegnap végre elmertem neki mondani, hogy elakarok menni egy buliba. Nincs egy barátom se, mindig egyedül vagyok, mindenből kivagyok zárva, és ezt meguntam.

Régies gonodlkozású az anyám, ráadásul nagyon valásos, és a időjárás meg a munka a mindene, sehova nem enged el, kivéve iskola.

A sportot se pártolja, általánosban a suliban elakartak vinni sportversenyre, de egyszerűen nem engedett el.

De! Azt mondja nem enged el egyedül. Aztán, hogy drogosok vannak ott.(iskolában is vannak drogosok, és?!) ÉS hogy hogyan jövök, haza???

Meg, ha egyedül megyek, akkor megvernek, meg megerőszolnak, és elrabolnak, ki rabolna el?

Ez a süket duma. Állandóan kitalált valami kifogást, hogy ne menjek el valahova.

Nagyon rossz ilyen anyával lenni. :(((

2011. júl. 29. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne kérdezz!!! Lépj le, ennyi idős koromban én is azt csináltam, egy idő után megszokja.
2011. júl. 29. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves első, ha az én gyerekem lennél, szó nélkül lelépnél, és rájönnék az 100, h 18 éves korodig sehová nem mennél!

Te meg, kérdező, próbálj vele beszélni... ha nem megy, akkor tedd, amit az első mond, de megszívhatod. :(

2011. júl. 29. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

egye tértek az elsővel 16 éves gyereknek feszegetni kell a határokat hogy lássa meddig mehet el

én nem értem az itt írogatókat mindenki elvárná hogy 18 éves koráig ne menjen a gyerek sehova aztán meg csodálkoznak hogy csoró gyerek hülye az élethez mert egyedül buszra se tud felszállni.

2011. júl. 29. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak fokozatosan. Szerezz haverokat, délután csak elenged velük is valahová... Ráadásul ha van társaságod, akkor probléma megoldva, nem mászkálsz egyedül.
2011. júl. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!