Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van? Ha...

Szerintetek ez miért van? Ha valahova megyek, akkor állandóan megbámulnak.

Figyelt kérdés
Nem szoktam bámulni azokat akik engem bámulnak, egyszerűen csak érzem, vagy látom a szemem sarkából, hogy figyelnek. És ilyenkor odapillantok, hogy biztos legyek benne, hogy tényleg engem figyelnek és általában tényleg úgy van ahogy én érzem. S: Engem már kezd kicsit idegesíteni! És nem szoktam mindig ezt figyelni,hogy ki bámul és ki nem egyszerűen csak észreveszem véletlenül is! Múltkor álltam a buszmegállóba jött egy 40-50 év körüli pasi és szabályosan úgy megbámult,hogy azt hittem felrobbanok! Odébb ment , majd jött vissza és megállt előttem és végignézett rajtam! Readásul úgy, hogy tudta , hogy én ezt észrevettem! És egy PONTON figyelt a legjobban! (remélem sejtitek,hogy hol) És mindezt fényes nappal....
2010. márc. 7. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
ha küldenél magadról 1 képet, lehet hogy tudnánk abban segíteni, hogy miért néznek:D
2010. márc. 7. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztosan túl kihívóan öltözködsz...
2010. márc. 7. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért van mert bombanő vagy, és (vagy) túl kihivóan öltözködsz. Ha ez nem tetszik neked akkor vegyél fel öregasszonyos ruhákat, semmi smink. Csinálj magadbol "csunyalányt"
2010. márc. 7. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Előszőr is nem vagyok kimondottan bombanő:D Ez azért durva kifejezés.xD Másodszorra pedig nem szoktam kihívóan öltözködni.Nem veszek fel olyan cuccokat amibe mindenem kint van. Szolidan de csinosan öltözködök. Épp ezért nem értem, hogy miért figyelnek ennyire.:S
2010. márc. 7. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
biztos mert szép vagy :D
2010. márc. 7. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy azért mert csinos vagy?Mindenki ronda körülötted,és végre van egy fénypont azoknak az embereknek az életében-a te személyedben,és ezért bámulnak..vagy mert tetszel nekik??

Ettől eltekintve,én pl.sportosan öltözöm,mindenemet elrejtem,és vanolyan,hogy egészen közel jön valaki buszmegállóban,vagy valahol máshol,és feltűnően elkezd bámulni engem.Az én reakcióm az mindig,hogy ugyanolyan stílusban elkezdem őt bámulni,egészen addig,míg a másik leveszi rólam a szemét,vagy fejét elfordítja,vagy elmegy a közelemből.Ha ezt bunkón teszi,én még nagyobb bunkó módjára csinálom,engem nem kell félteni.Tedd te is ezt.

2010. márc. 8. 09:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem mondanám magam egy szépségkirálynőnek de nem is vagyok az a ronda típus.:D

Fogalmam sincs, hogy azért bámulnának e mert én tetszek- e nekik... Általában az jön le, hogy valamiért mintha lenéznének vagy lehet csak én beszélem ezt be magamnak.

Én se szoktam mindig kimondottan csinosan öltözködni.Szoktam tornacipőt is felvenni... Ahogy más is. De mintha direkt ezt vonzanám,hogy mások bámuljanak :S Tényleg nagyon kiakasztó tud lenni!

Ez egy nagyon jó ötlet! :D Volt is egyszer egy ilyen, akkor egy öreg néni bámult meg úgy...Akkor meguntam és elkezdtem én is bámulni de nagyon csúnyán. Na mikor észhez kapott máshova nézett :D

2010. márc. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!