Minek nevezik azt amikor valaki állandóan beszél?
Hogy egy kicsit világosabb legyen 10-12 ember dolgozik a munkahelyem egyik termében, ahol van egy ember köztünk, aki attól fogva beszél mikor beér a munkahelyre. Mindenkit zavar az állandó szövegelés, de senki nem akarja neki megmondani hogy senki nem akarja hallgatni a mondókáját.
Ez valami pszichés dolog lehet nála? Előre is köszönöm a válaszokat.
Úgy ahogy mondod, mindenki ül a helyén, törődne a dolgával, ez meg csak mondja, és mondja... mások számára teljesen érdektelen személyeket, dolgokat sorol, végeláthatatlanul.
Már aki előttem ott dolgozott is tudta ezeket, évekkel ezelőtt.
Nem lehet bekapcsolni egy rádiót? Zavarna a munkátokban?
Akkor csak nem kiabálná túl.
Rádió szokott szólni viszont túl hangosan sem hallgathatjuk, mert sokszor beszélnek hozzánk mások is, és elvégre azt is meg kell hallani.
Hogy odafigyelünk-e rá vagy sem az számára lényegtelen, szerintem még álmában is beszél. Illetve úgy szokták emlegetni az ilyen típusú embereket, hogy ha meghal utánna a nyelvét le kell szövelni valahova. Nőről van szó, egy középkorúról, van több testvére, de csak egy van rajta kívül aki hasonló karakter. Nagyon szeretnek a középpontban lenni, állandóad karattyolni vmről, olyat képzeljetek el aki egy dolgot akár 4-5 alkalommal is elmond.
Miért kell valakinek ilyen idegesítően sokat beszélni?
"Minek nevezik azt amikor valaki állandóan beszél?"
LOGOMÁNIÁS !
Még annak idején CB rádiós időszakban volt sokat beszélő ember a frekvencián, aki mindenbe bele szólt, ha kellett, ha nem. Logomániákusnak nevezték. Most rákerestem a szóra és tényleg használják máshol is a gyakorlatban a "logomániás" változatát.
:-))
:-)I )
:-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!