Nagyon ciki ha idén anyuékkal leszek itthon szilveszterkor?
Én 26 évesen is szilvesztereztem a szüleimmel egyszer. Buli nagyon nem volt, hangulatom se volt fényes akkoriban, inkább csendesen átvészeltem volna a szilvesztert. Így hazamentem és a szülőkkel koccintottam, tévéztünk, ennyi.
Egyébként soha ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, mert mindig lesz néhány ember, akinek nem fog tetszeni, akármit csinálsz. Magadnak felelj meg, ne másoknak.
Nem ciki :) Különben amíg tizenéves voltam, tőlem elvárták anyáék, hogy ha bulizom is, éjfél körül akkor is ugorjak haza koccintani. Ezt eleinte cikinek éreztem, aztán rájöttem, hogy nem az.
Tavaly 22 éves fejjel szilvesztereztem velük, pedig már nem is otthon lakom, hanem évek óta a párommal, csak őt beosztották dolgozni, én meg nem akartam egyedül maradni. Még ilyen korban se ciki :)
Az én fiam is 16éves, eddig minden szilvesztert otthon töltött. Néha belenézek a vele egykorú ismerősei világhálón megosztott képeibe amelyek ilyen-olyan partikon készültek és elképedek azon, hogy 15-16 éves gyerekeket lehet látni akik pózolnak piával a kezükbe, a lányok úgy néznek ki mint az útszéli k... és mindig azt mondom, hogy nem vesztett semmit a gyerek, hogy nem jár ilyen helyekre el szórakozni.
Néha kéri, had "aludjon ott az egyik haverjánál. (persze jól tudjuk az apjával hogy ezek az ott alvások sem alvásról, hanem a éjszakába nyúló számítógépezésekről szólnak. Ezért sem engedjük el olyan sokszor. Néha lázadozik, de végül is ő is belátja a tiltások miértjeit.
Kedves kérdező!
Egyáltalán nem ciki, hogy otthon leszel szilveszterkor.
Különben sem az számít, hogy mások mit gondolnak.
Örülj inkább a családodnak és tölts társaságukba minél több időt.
23 éves nő vagyok, a párommal élek, aki szilveszterkor dolgozni fog, így anyukámmal leszek, aki 43 és az ő férjét szintén beosztották melozni.
Eszünk, iszunk mulatunk. :)
Én egész életemben egyetlen egyszer szilvesztereztem külön anyuéktól, akkor is az egyik gyerekkori barátommal mentünk házibuliba. Megbántam.
Anyuékkal a legjobb és az is marad!:)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!