Szerintetek nagyon ciki? Mit csináljak?
1. Nem ciki, én szerintem kb. 21-22 éves koromig a lábam be nem tettem a konyhába.
2. Nem nagy ördöngőség ám a főzés. Javasolom Stáhl Judit könyveit, mert nagyon részletesen, szájbarágósan írja le, hogy mit kell csinálni (honlapja is van, ha nem akarsz pénzt költeni szakácskönyvre). Illetve az alapokhoz javasolnám még a klasszikus Horváth Ilona szakácskönyvet.
Hát.. érdekes anyukád van.
Nem az a ciki ha nem tudsz főzni.Te se fogsz örökre otthon lakni, és mire eljutsz odáig h elköltözöl, addigra jó ha tudsz főzni, mert el kell magad látnod.
én kb. bő egy éve kezdtem el főzni tehát 21 évesen .. de csak azért mert a férjem elkezdett dolgozni suli mellett és így már illik elé rakni vmit azokon a napokon mikor jobban ráérek mint ő.. tehát szerintem semmiről nem maradsz le :D főzni 80 évesen is megtanulhatsz szerintem amíg nem vezetsz háztartást nincs nagy jelentőssége
nálunk amúgy anyám miatt undorodtam az egésztől soha nem volt semmi elég jó neki így egész kamasz koromban elkerültem a konyhát.. majd mikor 2-en lettünk és rájöttem ha nem b@..ogat akkor nem is nyűg :) azóta szeretek (ha van időm) finomakat készíteni.. pedig általában nem is eszek belőle mégis jóérzés hogy örül neki a másik
Nem gáz :)
Vannak olyan párok (igaz ritka), ahol csak a férfi főz.
Lesz még időd megtanulni. :)
Hát én ugyan magamtól nem mentem a konyhába, és a mai napig is utálom a dolgot, de elég hamar megtanul az ember főzni, ha rákényszerül. :D
Középsuli után elkerültem egyetemre ugye, aztán elég hamar meguntam a műkajákat. :D
Szerintem semmi ciki nincs benne, az ismerőseim zöme nem tudott főzni a te korodban, max rántottát.
amúgy ha csinálni nem is hagyja anyud a dolgokat, nézni még nézheted, az is valami, esetleg kérd meg barátod anyuját, hogy tanítson. Legalább nem lesz olyan vita köztetek, hogy náluk ez nem így szokás. XD
nem gáz, én úgy két éve léptem először konyhába, azóta már profi vagyok, hehe
21n
ja, és az se gáz, hogy a barátod jobban főz nálad (egyenlőre) mert hát hol van az leírva, hogy neked kell csinálni :) majd te mosogatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!