Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány éves gyereket "passzol...

Ti hány éves gyereket "passzolnátok"le a nagyihoz a szilveszter miatt?

Figyelt kérdés
Párom kijelentette hogy mi már szülők vagyunk és már többé nem megyünk sehova szilveszterkor.Ezzel nem értek egyet,szüleim is elvittek a mamához és elmentek szórakozni.Egész évben nem megyünk sehova,még egy az éjszaka sem jár már nekünk?
2011. dec. 29. 09:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a pici? Milyen kapcsolatban van a nagyszülőkkel?
2011. dec. 29. 09:27
 2/25 A kérdező kommentje:
nagyszülőket napi szinten látja(nem elünk együtt velük de egy faluban)Vasárnapoként elviszik náluk van fél napot,imád ott lenni.Most két éves és olyan 4-5évesen már gondoltam hogy akár ott is tölthetné a szilveszter éjszakát.
2011. dec. 29. 09:33
 3/25 A kérdező kommentje:
Párom szülei miután megszülettek a gyerekek soha többé nem mentek szilveszterezni,a párom ezt tartja helyesnek,én nem.
2011. dec. 29. 09:34
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem sincs igaza a párodnak, nem lesznek az emberek szentek és/vagy 80 éves mentalitásúak, csakmert gyerekük van. De aludt már ott a pici? Mármint éjszaka, egyedül.

1. voltam

2011. dec. 29. 09:37
 5/25 anonim ***** válasza:
19%
Párodnak igaza van. A gyerek felelősségekkel jár. Szerinted mit gondol majd ha lepasszolod és eltűntök utána meg érte mentek fejfájósan mert átbuliztátok az éjszakát?
2011. dec. 29. 09:39
 6/25 anonim ***** válasza:
Hát az én fiam aki szintén napi szinten találkozott a nagyiékkal,és fél napokat náluk töltött,olyan 4- 5 éves koráig nem is volt hajlandó ott aludni..De ha jól emlékszem az első gyerek nélküli szilveszterünk 3 évesen volt.De nem mi vittük el a fiamat,hanem a nagyi jött el,és aludt nálunk..
2011. dec. 29. 09:41
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

ma 09:39

Azért mert gyerek van,nem kell élve eltemetned magad.Amúgy nem fog az a 3-4 éves gyerek semmi rosszra gondolni,sőt neki a másnap ugyanolyan lesz mint az összes többi nap.Nem fog a szíve megszakadni,mert egy napot a nagyszülőknél alszik,ahol amúgy is jól érzi magát.

A másik hogy miből gondolod,hogy fájni fog a fejük,meg másnaposak lesznek?? Nem hiszem hogy a kérdező vagy a férje csak azért mennének el szilveszterezni,hogy a sárga földig leigyák magukat..Egy jó társaságban még inni sem kell,hogy jól érezd magad..

2011. dec. 29. 09:44
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Semmi baja nem lesz ekkora gyereknek,ha az éjszakát is ott tölti a mamáéknál,ha ismeri őket.

Mi már egy évesen is ott hagytuk őket a mamánál. Sokkal rosszabb,ha nem engedi el maga mellől a gyereket az anyuka.

Ez csak mostanában szokás.

2011. dec. 29. 09:45
 9/25 A kérdező kommentje:

Egyedül nem aludt még ott,jövőre tervezem kipróbálni.Aludtunk már ott ketten,öcsémmel beszélgettem mire beértem a lányom aludt,és nem is hiányolt egyáltalán,nem kellettem az altatásnál,ezért gondoltam jövőre megprobálni hogy menne-e az ottalvás(5percre lakunk ha mégis menni kell érte).

Megdöbbentett a férjem hozzáálása,az életünk szinte megszünt mióta megvan a lányunk,ez az egy nap mikor menni szeretnék.28vagyok egyébként,nem akarok életem végéig kimaradni a szilveszterezésből,3éve nem voltunk sehol,nem is baj,11kor takarodó,olyan nap mint a többi.Azt hittem ha eljön az idő ujra elmegyünk majd.

2011. dec. 29. 09:49
 10/25 A kérdező kommentje:
Azelőtt sem részegedtünk le,igaz ittunk de másnap semmi bajunk nem volt,tudom hogy helyt kell állnom másnap,nem iszom annyit.
2011. dec. 29. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!