Ti hány éves gyereket "passzolnátok"le a nagyihoz a szilveszter miatt?
Anyukám 20 volt mikor megszülettem, apukám 21. 12 éves koromig minden szilvesztert a mamáméknál töltöttem, és abszolút felelősségteljes szülők még mind a mai napig is.
16F
Basszus, hogy neked milyen férjed van? Én teljesen neked adok igazat, sőt ez nem is olyan dolog, hogy kinek adok igazat, hanem neked van igazad. Ha mi most mennénk szilveszterezni, akkor itthon hagynám anyunak, vagy anyósék vigyáznának rá, most 8 hónapos. De amikor kb 5 hónapos volt, akkor is itthon hagytuk anyu vigyázott rá, elmentünk pár órára bulizni, barátokkal találkozni, és olyan jó volt kimozdulni. Mielőtt a fanatikusok támadnának, a gyerek 3 hetes kora óta átaludta az éjszakát, semmi gond nem volt, fel sem ébredt. A tied már 2 éves! Ideje lenne tényleg lassan hozzászoktatni, hogy aludhat a mamánál is, semmi baja nem lesz, sőt az is lehet, hogy egy jó kalandnak fogja fel.
A férjedet továbbra sem értem. Ha 16 lesz, akkor sem engedi őt sem sehova? Vagy tudod mit? Maradjon otthon vele a férjed, te meg menjél! Nem is tudom, mit kellene tenni a férjeddel, hogy belássa, hülyeségeket beszél.
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de én azt vallom, ha lesz és már nem fog szopizni, akkor fokozatosan hozzá lesz szoktatva ahhoz, hogy a nagymama is vigyáz rá. Kezdetben pár órára, de aztán fokozatosan egyre több időre.
A férjed gondolkodásán vhogy változtatni kéne, ti nem csak szülők vagytok, hanem férj-feleség is. És ha a férj-feleség "szerep" háttérbe szorul sokáig, akkor a házasságotok is rámehet.
Az én kicsim 15 hónapos.
A férjemmel elmegyünk a szüleimhez, ma tartanak előszilveszteri bulit.
Valszeg holnap hazalépek befűteni, és este megint maradunk a húgommnal karaokizni.
Áprilisi születésű vagyok, így a születésem utáni első szilvesztert bukták a szüleim, de a másodikat már a nagymamámnál töltöttem. Utána is minden szilvesztert. Semmi bajom nem volt, tök jól éreztem magam, a mamám gondoskodott róla, hogy elszórakoztasson.
Néha abból volt gond, hogy annyi programot talált ki, hogy nem is akartam másnap hazamenni, néha még 1-2 napra ott hagytak, annyira erősködtem, hogy még sok dolgunk van a mamával :)
De amennyire emlékszem, néha az egyik családi barátnő is vigyázott rám, nálunk. Szüleim is felváltva elutazgattam munka vagy továbbképzés miatt. Naponta telefonáltak, illetve előtte elmondták, hogy mikor jönnek.
Soha, egy "otthagyást" se éltem meg rossz dologként. Teljesen jól elvoltam, mert aki vigyázott rám, mindig figyelt, hogy lefoglaljon koromnak megfelelően.
Még nem engedi a férjem hogy ott aludjon anyuáknál,pedig tényleg imádja őket,de a gyerek aludjon itthon,velem.
Magam részéről én megengedném,főleg hogy tényleg majdhogynem a szomszédban laknak,és mint emlitettem nélkülem is simán elaludt.Ez van egyenlőre,de kijelentettem hogy jövőre már megprobáljuk az anyuáknál alvást,ez az egyesség.
Olyan 8 honapos volt a kicsi, mikor eloszor elmentunk bálba. 6 hetes kora ota átalussza az éjszakát, így ezzel nem volt gond. Edesanyám jott át aludni (egy faluban lakunk szintén). Este én furdettem, vacsorázott és alvás. Semmit sem vett észre belole. Azota már 2x voltunk bálba. Ha lenne valahova lehetoség, akkor mi is elmennénk szilveszterezni. Nekunk is jár a szorakozás, fiatalok vagyunk..
1 éves kislány anyukája-25N
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de én azt vallom, ha lesz és már nem fog szopizni, akkor fokozatosan hozzá lesz szoktatva ahhoz, hogy a nagymama is vigyáz rá. Kezdetben pár órára, de aztán fokozatosan egyre több időre.
te a nagyszülőknek csinálod a gyereket? Lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!